gokenim adlı üyeden alıntı

AH be güzel kardeşim neden böyle şeyler yapıyorsunuz. Sadece bir milletvekiline değil sıradan bir vatandaşa da küfür etsen aynı cezayı alabilirsin. Sosyal medya insanlara rahat rahat küfür edebileceğiniz bir yer olsun diye yok ki.

2006 yılında buna benzer bir durumda farklı bir forum sitesinde konuşulmuş bir konuyu alıntılıyorum

"İİK.nun 97.maddesi gereğince, hacze gelen memur sizi evde gördüğü anda ev eşyalarını haczedip,muhafaza altına alabilir.Ailen ise eşyaların faturası varsa ya da diğer delillerle birlikte istihkak davası açıp dava sonucunda eşyalarını gere alabilir. Bu dava da uzun sürebilir"

edit: adli para cezası ne kadar önce bunu bir öğren ailenle görüş gerekirse sağdan soldan borç alıp bu borcu ödeyin çok büyük bi miktar olacağını sanmıyorum. Hatta maddi durumunuza göre hakim bunu taksitlendirebiliyor diye de biliyorum. Sen adliyeye gidip bu konuyu bir araştır soruştur

sağdan soldan borç almayı gerektirecek kadar büyük bir meblağ değil ama bir anlık sinirle yazdığım yazıya 6000 lira ödeme koyuyor, parayı ödemekten kaçtığımda değil :) güzel bir ders oldu