netbozum
wmaraci reklam

Gençler için medya sitesi ve instagram sayfası ( Fikirlerinizi Bekliyorum )

3 Mesajlar 640 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 640 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

salihozbjk salihozbjk İlk Kural Saygı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Teknikeri
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 2 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba , 22 yaşındayım ben ve benim gibi gençler için tarafsız özgün içerikli bir medya sitesi kurmak istiyorum. Bunun için bir proje ismi var kafamda, nasıl bir şey olacak derseniz ?
İçerik olarak E-Spor , Siyaset , Teknoloji gibi haberler barındıran anlık son dakika haberleri paylaşan bir sayfa + site kurmayı planlıyorum. Site ile bağlantılı mobil uygulama da yazmayı planlıyorum. Amacım daha çok gençlere yönelik haber paylaşımı yapmak gereksiz haberleri paylaşmayıp, gündem'den bilgiler vermek. Gençlerin düşünce ve yorumlarını paylaşmak bu tarz bir şey yapmayı planlıyorum. Tabi kafamda ki fikir bu , gelişip değiştirilebilir. Bunun için hem siz değerli forum üyelerinden fikir hemde eğer böyle bir şey içinde yer almak isteyen istekli arkadaşlar var ise birlikte beyin fırtınası yapmak isterim. Katılmak isteyen arkadaşlardan maddi bir beklentim yok tüm ihtiyaçları ben karşılamaya çalışacağım fakat katılmak isteyen arkadaşlar istekli olursa ve bu işe zaman ayırabilirlerse katılmalarını isterim.

wmaraci
reklam

wmgtasarim wmgtasarim wmg.com.tr Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım | Web Tasarım
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1893
  • Beğeniler 545 / 550
  • Ticaret 8, (%100)
Siyâset gibi konular olursa gençler gelmez gençler sosyal medya hastasıdır bunun üzerine birşey yapabilirsiniz

ASY117 ASY117 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 465
  • Beğeniler 105 / 128
  • Ticaret 25, (%100)
Gençler haber sitelerine bakmiyorki kitle seçiminiz yanlış

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al