Türkcell son 6 ayda kötü süreçten geçiyor (oda bize geçiriyor). BTK'ya şikayetimi yazdım bekliyorum sonuç ne olacak 75 ₺ telsiz kullanım ücreti ödedim Türkcell arayıp faturalıya geçirmek için bana yalan bilgi verdi telefonları dinlediler haklı çıktım, özür dileyip fatura gelmeyeceğini söylediler geri faturasız geçirdiler. Faturayı yolladılar şimdi de ödeyeceksin diyorlar.


NeMerak adlı üyeden alıntı

"iptal olmayacağını sözleşmede yaziyor dedi. Bende ne yaziyor bir soylesene dedim , turkcellin tüm haklari saklıdır yazıyormuş."
Buna güldüm hocam :)

Olaylarla ilgili dava açar iseniz %80-90 kaybedersiniz. Sözleşme yaparken bu duruma imza atıyorsunuz. Örneğin sözleşmenin 74. maddesinde Turkcell 73. maddeyi değiştirme hakkına sahiptir ve gizli tutar gibisinden bir madde olabilir. 73. madde değiştiğinde böyle bir durum oluyor.

Umarım olayı açıklayabilmişimdir. O yüzden her sözleşmeyi mutlaka okuyun derim.


Söylediğinize katılmıyorum hocam e-ticaret sitem var otomatik sözleşme onaylıyorlar. Okuma hakkına sahipler, ama okuyan kimsenin olduğunu sanmıyorum bende. 74. maddesine değiştirme hakkına sahiptir ve gizli tutar gibisinden bir madde ekleyim 73. maddeyi değiştireyim. Hazır stokta da bir sürü mal var 1 kere sipariş veren kişinin kartının limiti ne kadarsa hepsini çekip kargoyla göndereyim. Sorarlarsa da hadi ordan sözleşmede ne yazıyor diye söyleyim. Hatta sözleşmeye bütün mirasını bana devredeceğini ekleyim 20 sayfalık sözleşme hazırlayım olmaz mı ? Avukat varsa açıklarsa sevinirim eğer böyle bir hakkı varsa o maddenin bulunduğu sözleşmeye imza atmaktansa boş kağıda imza at en azından farkında olursun nasıl bir riske girdiğinin.