ozmencelik adlı üyeden alıntı

Merhabalar dostum sana şöyle bir tavsiyede bulunayım fikrimi dile getirerek.

Bende 1-2 gun önce forumda xamarin - react - flutter üçlemesi için konu açtım kararsız kaldığımdan ama sağ olsun bu ve 2 forumda daha güzel yorumlar aldım yani karar vermeme destekleyici şekilde. Ve dün "flutter ( dart dili )" öğrenmeye başladım. ( xamarin kullanıyordum halende büyük projelerde kullanırım ) ama flutter daha soft ve hafif geldi ayrıca tasarım ve performans olarak daha verimli ve kolay gibi geldi. Zaten bir dili biliyorsan başka br dilide rahat öğrenirsin. Temelde C# ye çok benzer. Farklılıklarının % 90 ı avantajdır.

Demem odur ki ben başladım ilerde beğenmezsem yada isteğimi karşılamaz ise en kötü denedim bir dil daha öğrendim yada az çok bilgi ve fikir sahibi oldum der geçerim.

Sana tavsiyem hemen birine başla (ki) zamanın boşa gitmesin.

35 yaşındayım ve oturup flutter dersleri izliyorum çünkü istemek = hemen başlamak.

Dersleri playlistleri önerme konusunda biraz farklı düşünüyorum çünkü herkesin algı olayı farklıdır.

Şimdiden başarılar umarım biran önce öğrenir ve güzel şeyler başarırsın.

iyi forumlar


Güzel yorumun için teşekkürler hocam, Emre Altunbilek isimli arkadaşın dart dersleri var aynı kişinin udemy eğitimi de var gördüğüm kadarıyla udemy de en çok tercih edilen set, siz hangi isimleri tavsiye edersiniz. Javanın uçsuz bucaksız kaynaklarına güvenip sonsuz olsa ve beni çağırsa da sanırım bende flutter ile başlayacağım.