Sanırım 5 aydır Flutter’da uygulama geliştiriyorum ve öğrenmeye çalışıyorum. Bundan önce React Native geçmişim vardı. React Native’de çok kütüphane ile çalışacaksanız kütüphaneler illa birbiri ile çakışıyor. Garip... Flutter’da şimdiye kadar takılıp kaldığım kaynak bulamadığım hiçbir hata ile karşılaşmadım. Bulamadığım kütüphane de olmadı.

Telegram üzerinden iki adet yardımlaşma grubu sayesinde birbirimize sürekli yardım ediyoruz. 1500 kişiye yakınız.

Herkes cross platform dilleri ile büyük projeler yapılmaz diyor ama Facebook, Ali baba, Pinterest, Adwords gibi uygulamaların react native veya flutter ile geliştirildiğini de unutmamamız gerekiyor...

kelebek adlı üyeden alıntı

Mobil uygulama geliştiricisi değilim fakat ister istemez biraz takip etmem gerekiyor. Benim tavsiyem react native olacaktır. Flutter takip ettiğim kadarıyla hala çok yeni ve özellikle kütüphane bakımından hala çok eksiği var. Performan olarak react native javanın gerisinde kalıyor fakat o tarz bir uygulamayı zaten flutter ile de geliştirmeni önermem.