Selamlar,
Film/dizi siteleri hakkında birkaç sorum var. Çünkü ben de bu işi yapmak istiyorum. Yurtdışında yaşıyorum ve anonim kimliğim var.
Sorularımı sıralamak istiyorum.
1. Film/dizi siteleri telif şikayeti alan içeriği neden hemen kaldırıyor? Offshore hosting almışsın, kimliğin gizli, (örnek)filmizle1 filimizle2... Gibi onlarca alan adı almışsın, biri kapatılsa bile diğerine geçebilirsin, neden korkuyorlar tam olarak?

2. Ben bu işi para kazanmak için değil, film sitesi sahibi olmak için yapıyorum. Reklam almak istemiyorum. Bu yüzden fazla da emek sarf edecek vaktim yok. Akıllı bi yazılım mümkün mü? Editöre ihtiyaç duymadan film yükleme, bozuk linki düzeltme vs gibi işlemleri kendi kendine yapabilecek bi yazılım üretmek mümkün mü?

3. Diyelim Afilm sitesinden bot ile içerik çekiyorum. O site, gelen trafik yoğunluğundan, benim çektiğimi anlayamaz mı? Böylece benim botumu banlayamaz mı?

4. Bu sitelerde ya film ya da dizi var. Her ikisinin de bulunduğu çok nadir siteler var. Neden bu işi yapanlar ikisini birden barındırmıyor sitesinde?