Backhoe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Merhabalar,
arkadaşımın oluşturacağı resmi bir marka için eTicaret sitesi oluşturma aşamasındayız ancak kendisi bana Wix eTicaret ile ilgili sorular yöneltti.
Daha önce Wix tecrübem olmadığı için sizlere sormak istedim, 50 TL gibi fiyatlara paketleri mevcut Wix'in, hazır profesyonel temaları düzenliyorsun, ödeme sistemleri PayU aracılığıyla çalışıyor kredi kartı banka kartı olarak vs.
Site düzenleme kısmına bir baktım, oldukça hoşuma gitti açıkçası ancak sizlerin fikirlerini merak ediyorum.
Site tabii ki özel kendi domainine bağlanacak ve reklamları kaldıracak, Wix'den yapıldığı belli olmayacak hiç bir şekilde.
Sizin bildiğiniz Wix'in + ları - leri nelerdir?
Hazır kitlesi olan bir insan için eTicaret alanında Wix iyi bir tercih olur mu?
Her yorum için şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Dijital Ajans Sahibi
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha önce çalıştım. Öncelikle ödeme sistemleri payu nun komisyonları çok yüksek. Ve kendi sanal posunuzu bağlayamıyorsunuz. İlla payu diyor. Ayrıca belki bilginiz yoktur, payu da vergi levhası istiyor. Shopier gibi değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
dvrmkcn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrencı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Shopify , woocommerce veya mağaza kurmak varken (n11 gitti gidiyor )
Hazır kitleniz varmış öneririm
Yurtdışı odaklı e ticaret yapıyorum wix benzeri sitemde 5-6 gündür Google da İndex bile alamamış ama kitlem olduğu için satış yapabiliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Dijital Ajans Sahibi
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle Payu da net bir rakam söz konusu değil siz sitenizi hazırlıyorsunuz ürünlerine kadar herşeyi ekliyorsunuz sonra Payu ya başvuruyorsunuz. O kadar saçma ki siz uğraşıp o kadar siteyi hazırlıyorsunuz en son size komisyon oranı belirliyor. %2-3 evet . Bizim sporcu ürünleri sattığımız bir sitemiz vardı. Bizden %2,25 aldılar. Yani tam net bir bilgi vermiyorlar. Biraz sallantılı platform. :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Wix ile mağaza kurmadım fakat kurduğum sitelerde birçok gereksiz dosyayı (CSS,JS) dahil ettiği için yüklenme süresi çok yüksek oluyordu. Bundan dolayı seosal ve kullanıcı deneyimi açısından negatif etki ediyor.