dvrmkcn adlı üyeden alıntı

Shopify , woocommerce veya mağaza kurmak varken (n11 gitti gidiyor )
Hazır kitleniz varmış öneririm
Yurtdışı odaklı e ticaret yapıyorum wix benzeri sitemde 5-6 gündür Google da İndex bile alamamış ama kitlem olduğu için satış yapabiliyorum

Marka butik tarzında bir şey olmayacak, kendi websitesinden satış yapması gerekiyor hocam o yüzden bu tarz yollar arıyor arkadaşım.

Pondas adlı üyeden alıntı

Öncelikle Payu da net bir rakam söz konusu değil siz sitenizi hazırlıyorsunuz ürünlerine kadar herşeyi ekliyorsunuz sonra Payu ya başvuruyorsunuz. O kadar saçma ki siz uğraşıp o kadar siteyi hazırlıyorsunuz en son size komisyon oranı belirliyor. %2-3 evet . Bizim sporcu ürünleri sattığımız bir sitemiz vardı. Bizden %2,25 aldılar. Yani tam net bir bilgi vermiyorlar. Biraz sallantılı platform. :(

Anladım hocam, teşekkür ederim bilgilendirmeler için :)

awoken adlı üyeden alıntı

Wix ile mağaza kurmadım fakat kurduğum sitelerde birçok gereksiz dosyayı (CSS,JS) dahil ettiği için yüklenme süresi çok yüksek oluyordu. Bundan dolayı seosal ve kullanıcı deneyimi açısından negatif etki ediyor.

Teşekkürler bilgi için, sanırım premium hızlı bir wordpress eTicaret teması alıp o temayı düzenlemek, payTR entegresi yapmak çok daha iyi olur diye tahmin ediyorum.