wmaraci reklam

Ömürlük Kazanç Sağlayacak Eğitim 200 TL

11 Mesajlar 1.871 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

Erdemakale Erdemakale WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek İçerik Üreticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 110 / 240
  • Ticaret 4, (%100)
(Çok konuşmuşsun, konuya gir diyen varsa direk kalın ve italik şekilde yazılmış yazıları okumaya başlayabilir)

Merhaba arkadaşlar bir işe gireceğim. Bu iş nedir bahsetmeden önce biraz kendimden bahsetmek istiyorum.

Ben erdem 22 yaşındayım. İçerik Üreticisiydim. Kendi websitelerime içerik üretirdim bundan 2-3 sene önce. Daha sonra her aramada haber sitelerinin ilk sırada çıktığını gördüm ve googlede ilk sıralar imkansız gibi düşündüm ve bloglarımı askıya çektim.

Hevesim kırılmış gibiydi artık. Üniversite kazanmıştım Amasyada Grafik tasarım bölümüydü. Severek başlamıştım bu bölüme. İlk sene sadece derslerime odaklandım web ile hiçbir bağım olmadı.

1. sınıfın sonunda staj yeri arıyordum. Amasyanın yerel gazetesinde işe başladım. Daha doğrusu matbaa bölümündeydim. Zar zor kendimi grafiğe attırdım (basım işleri montaş işleri vs)

Stajıma 1 hafta devam ettik den sonra biriyle tanıştım. Trt de tanıdığı olduğunu orada staj yapmam için başvurmamı belki bir yardımı olacağını söyledi benimde aklıma yattı belki staj biter orada devam ederim çalışmaya dedim. En kötü cv'me trt de staj yaptı yazardı :)

Trt hayali için devam ettiğim stajımı bıraktım. Stajı yapmadı olarak gösterdim ama orada çalışmaya devam ettim o sene boş zamanlarımda orada takıldım hep hemde harçlığımı çıkardım.

Tekrar staj zamanı geldi bana da Trt'de staj yapmak nasip oldu. Ankara'da bir öğrenci yurduna yerleştim ve Ankara Trt Genel Müdürlüğünde staja başladım.

Çok güzel olacağını düşünüyordum halbuki çok yanılmışım. Beni bir hanımefendinin yanına verdiler sana işi o öğretecek sadece ona birşeyler sor ama çekinme herşeyi sor ona vs söylediler. Benimde çok hoşuma gitti birinin benle ilgilenmesi vs.

Herneyse 2. gün oldu staja gittim bi öğrendim bi bana yardımcı olacak hanımefendi yıllık izine çıkmış :) Ben napacağım felan diyorum bana otur takıl sen boşver yorma kendini gibi şeyler söylüyorlar.

Belki de birilerini kırmamak için mecburen kabul ettiler beni bu yüzden kimseye ayak bağ olmamam için böyle birşey yaptılar.

Hiçbir konuda bana faydası olmayacak bir stajın içerisindeydim sadece oturuyordum .Çok sıkıldım devam edemedim 4. gün stajı bıraktım istanbula evime geldim.

Blog işine geri dönmeye karar verdim en iyi iş kendi işin :) Googleden de soğumuştum pinterest hesabı açtım bende. O zamanlar pinterest bu kadar meşhur değildi sanırım. Pinterest hesabım vardı kedi fotoğrafları felan paylaşıyordum. Hit çekebileceğim sosyal ağ olduğu aklıma gelmemişti hiç.

Blog sitemi kurdum. Başka sitelerden içerik buluyor onları copy paste ile siteme taşıyordum altına alıntı vererek kendi siteme ekliyordum. Photoshopdan her içerik için dikkat çekici kapak fotoğrafı oluşturuyordum. Bunları pintereste atmaya başladım.

Bunu bir sene devam ettim. Herşey çok güzel gidiyordu. Yeni bir pinterest hesabı oluşturduğunda öneri olarak benim hesabım ve pinlerim çıkıyordu. Türkiye anasayfası benim pinlerim ile doluydu. En son benim 250k takipçim varken onedio 190k idi. Hızlı gelişiyorduk. Benim gelişim hızım onediodan daha hızlıydı.

Neyse arkadaşlar 10'a yakın websitem ve pinterest hesabım vardı. Önce 250 binlik olan spamdan banlandı.

Daha sonra mail vs attım herşeyim özgün kapak fotoğraflarım vs diye. Maile oto cevap verıyorlar umrusamıyorlar bile. Herneyse pintereste girdiğimde benim yaptığım kapak fotoğraflarını milletin paylaştığını gördüm abartmıyorum ama 1000 tane vardır ya kafayı yicektim.

Pin to pin kurmuşlar yüzlerce. Yapacak birşey yok çalışmaya devam dedim pat 2. hesap ban yedi peşine 3. hesapda ban yedi en son 2 gün önce 2 pinterest hesabım daha banlandı.

Hesaplarım Kapatılıyor İsimli Konum: https://wmaraci.com/forum/pinterest/pinterest-milyonluk-hesaplarim-kapandi-614206-2.html


Bende pinterest hikayeme son vermeye karar verdim. Facebook kitle oluşturdum. 100k beğenili sayfam var günlük 500 beğeni artıyor.

Websiteme hit çekiyorum buradan. Günlük 10k tekil hit çekiyorum 30 tl bırakıyordu. Bende sinirlendim. Forumda konu açtım sebebi nedir diye

10k hite 30tl veriyor isimli isyan içeren konum:
https://wmaraci.com/forum/adsense/gunluk-10k-hitim-var-adsense-az-mi-kazandiriyor-alternatif-mi-denemeliyim-614211-2.html#post3454575

ocalburakdurmus isimli arkadaş bir yorumunda kalitesiz içerik ve heryerin reklam olmasından dolayı tbm yi etkileyebileceğini söyledi.


İşin kötü yanı ise bugün 15k tekil hite 12 tl gibi komik bir rakam kazanmışım.

Bende yeni bir fikir ve proje düşündüm. Bu projeden size tam anlamı ile bahsedemeyeceğim ancak yaklaşık 1k içerik oluşturulması gereken bir website kuracağım. 1k içerik gireceğim günde 10-15 arası içerik girersem 3 ay gibi bir sürede içerik olayını halletmiş olacağım.

Şöyle bir olayı var 1k içerik tamamlandık dan sonra yapılması gereken pek birşey kalmıyor. Burdan sonrası backlink satın alarak seo hizmeti satın alarak sitenin oturmasını ve gelir getirmesini beklemektir. Sitenin bize yıllar boyunca gelir sağlayacağını düşünüyorum.

Yine forumdan Backlinkcigeldi isimli hocamın numarasını alarak kendisiyle iletişime geçtim. Neden başkası değil de o diye soracak olursanız. Gerek yaptığı işlerde insanların olumlu dönüşleri, gerekse forumda herkese yardımcı olmaya çalışması. Bir fikri veya bir bilgisi varsa hiç düşünmeden bunu bize anlatan bir arkadaştır kendisi.

Bende arkadaşa wp den sektörü vs söyleyerek fikirlerini almak istedim. Bana bu sektöre giren ve kendisinden binlerce liralık çalışma satın alan arkadaşlar olduğunu rekabetli bir ortam olduğunu söyledi.

Ancak yaptığım araştırmalar neticesinde büyük rakip olmadığını rakiplerin ise içeriklerinin geniş ve kaliteli bir biçimde olmadığını gözlemledim. Kaliteli olsa da geniş bir şekilde konuyu ele almamışlar.

1 Ana anahtar kelimemiz var 81 adet anahtar kelimemiz var bunun yanında ise 913 adet daha anahtar kelimemiz var. Her yazacağımız içerik kendine has kitlesi olan bir içerik ve bir özel anahtar kelime içeriyor olacak.

913 anahtar kelimeden en azından 600-700 kelimede ilk sayfada olabileceğimi düşünüyorum ve kendime güveniyorum.

İçerik Türkçe olacak ve tbm si yüksek anahtar kelimeler içeriyor ort 2TL hemde Türkçe

İçerik oluşturmakta ve kaynakta sıkıntı yaşamayacağız. Günde 1-2 saat uğraşarak ortalama 10 içerik oluşturabiliriz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar ben bu yolda tek başıma değilde hem birbirimizi motive etmek amacı ile hemde bilgisayar dizdim kendim için onunda parasını çıkartmak için yaklaşık 5 kişilik bir whatsapp grubu kuracağım.

Bu arkadaşlar benim söyleyeceğim sektöre ve benim söyleyeceğim içerik üretim şeklinde devam edecekler.

Benimle birlikte bu yola çıkmak isteyen arkadaş varsa ücreti 200TL olarak belirledim. 1k lık bir bütçe bilgisayar için kalan borcumu ödememe yeteceği için bu fiyatı belirledim.

Ayrıca içerik bittik'den sonra paravan blog açılacak 81 bununda bilgisini vereceğim.

Hemde birlik olursak belki backlink paketi satın alacağımız arkadaş bize indirim yapabilir. Çünkü 913 anahtar kelimemiz var bolca backlink ihtiyacımız olacak.

Websiteden gelen para ile backlink çalışması yapılmamış diğer kelimelere backlink çalışmaları satın alınacak. Yani devamlılığı olacağı ve 5-6 kişi olacağımızdan dolayı backlink hizmeti satın alacak arkadaş bize indirim sağlayabilir. Ne demişler birlikten kuvvet doğar. :)

Arkadaşlar ayrıntılı pm alabilirmiyim diye yazmayın çünkü daha fazla ayrıntı verilmeyecektir. Daha fazla ayrıntı satın aldığınız taktirde sizlere verilecektir.

Okuduğunuz için teşekkürler herkese iyi kazançlar



Şuan ilgilendiğim işler:

Çalışmalarım:
Aktif websitelerim:
Bilgisentezi.com
okumasaati.net
sagliksepeti.net (Yeni açıldı)
kizlarburada.net (İlgilenilmiyor)
readingclock.com
superbilgiler.com
haberturk.me
sagliktreni.net
saykokizlar.com
wikidesign.com
ailecocuk.me

Aktif Facebook Sayfalarım

https://www.facebook.com/bilgivakti.net/ (117.000 Takipçi)
https://www.facebook.com/okumasaatiii/ (4983 Takipçi)
https://www.facebook.com/kizlarburada.net (855 Takipçi) Aktif değil
https://www.facebook.com/bilgisentezi.tr/?epa=SEARCH_BOX (Bilgi sentezi 302 Beğeni)

Edit: Pinterest Spamdan Dolayı milyonlarca görüntülenmeli dev hesaplarım kapatıldı. Sitelerimin kopyasını (pin to pin) kurdular pinterestte spama düşürdüler.

Aktif Pinterest Hesapları:

Bilgi Vakti: Aylık 2.9 Milyon Görüntüleme
Ailede mutluluk ve çocuk eğitimi: Aylık 890.000 Görüntüleme
Wiki Design: Aylık 533.000 Görüntüleme
Sayko Kızlar: Aylık 592.000 Görüntüleme
Haber Türk: Aylık 680.000 Görüntüleme
Bilgi Sentezi: Aylık 110 bin görüntülenme

İnstagram Hesapları
bilgivakti.tr : 4992 Takipçi Yeni açıldı hızlı yükselişte.

Bilgiler 1 hafta öncesine ait olduğu için rakamlarda tutarsızlık olabilir. Bütün sosyal ağlarım 1 haftalık gelişimleri olmuştur. Rakamlar'da artış olmuştur.

İletişim: 0543 504 1972
 

 

wmaraci
reklam

ResitAkyol ResitAkyol Freelance.. Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci / Front-end Web
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 79 / 49
  • Ticaret 2, (%100)
1 ana kelime 81 anahtar kelime ve ek 913 anahtar kelime daha denince proje içeriği ortaya çıkıyor eğer tesadüf değilse bu rakamlar. Umarım başarılı olursunuz, bol kazanclar.
 

 

Erdemakale Erdemakale WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek İçerik Üreticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 110 / 240
  • Ticaret 4, (%100)

ResitAkyol adlı üyeden alıntı

1 ana kelime 81 anahtar kelime ve ek 913 anahtar kelime daha denince proje içeriği ortaya çıkıyor eğer tesadüf değilse bu rakamlar. Umarım başarılı olursunuz, bol kazanclar.


Doğru anladınız hocam, saolun bol kazançlar.
 

 

Erdemakale Erdemakale WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek İçerik Üreticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 110 / 240
  • Ticaret 4, (%100)
Arkadaşlar mesaj atanlar şunu söylüyor ya tutmazsa? Kesin kazanır mıyım? %100 kazanıcaksak geliyim gibi şeyler yazıyorlar. Elimizden geleni yapacağız her proje tutacak diye birşey yok yani bunu önceden bilemeyiz. Bilsek zaten varımızı yoğumuzun satıp o projeye finans sağlardık öyle değil mi?
 

 

wmaraci
Mersin evden eve nakliyat

Erdemakale Erdemakale WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek İçerik Üreticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 110 / 240
  • Ticaret 4, (%100)
3 kişi işe anlaşma sağlandı. Şuanlık yeterli olacaktır diye düşünüyorum 3 kişi ile daha ayrıntılı ilgilenenilirim. O yüzden şuanlık anlaşma yapmıyorum herkese teşekkürler iyi forumlar bol kazançlar
 

 

Browland Browland WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Melaturji ve Malzeme Mühendisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)
Yeni projeniz hayırlı olsun. Geçen açtığınız ve kapatılan konunuz vardı. Pinterest işiyle uğraşıyormuşsunuz, hesaplarınız kapatılınca ver yansın etmiştiniz uygun olmayan bir üslupla.

Ne varki sizin pinterest hakkında forumda konu açtığınızı hatırlamıyorum. Kazanırken güzeldi elbet.

Her neyse,

Yukarıdaki görüntülemelere sahip hesaplar ile 20k zararınız olduğunu yazmıştınız. İşi biliyorsanız yine kazanırsınız. Hesap kapandıysa domain banlanmamıştır sanırım.

Bu da benim hesabım, az çok kazandırıyor.

Pes etmeyin yeniden başlayın.

Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

Erdemakale Erdemakale WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek İçerik Üreticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 110 / 240
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam işi biliyorum. 10milyon görüntülenmeye ulaşmak benim için zor değil. Zaten hesap kapatılınca yenisiyle devam ettim oda kapandı 6-7 kere böyle oldu artık devam etmiyorum pintereste face kitlem var oda kazandırmıyor artık ona da devam etmeyeceğim dediğim gibi sadece bu işe yoğunlaşacağım 3-4 ay boyunca.

Ayrıca hocam pin to pincilere hakkımı helal etmediğimi allaha havala ettiğimi vs söyledim sizi rahatsız eden uslupsuz gelen sanırım bu kısımdı. Pin to pin helal bir kazanç değil. Başkasının emeğini çalmak bu apaçık ortada hakkımı tabiki helal etmiyorum.
Karikaturname

kişi bu mesajı beğendi.

Karikaturname Karikaturname WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 465 / 297
  • Ticaret 1, (%100)

Erdemakale adlı üyeden alıntı

Hocam işi biliyorum. 10milyon görüntülenmeye ulaşmak benim için zor değil. Zaten hesap kapatılınca yenisiyle devam ettim oda kapandı 6-7 kere böyle oldu artık devam etmiyorum pintereste face kitlem var oda kazandırmıyor artık ona da devam etmeyeceğim dediğim gibi sadece bu işe yoğunlaşacağım 3-4 ay boyunca.

Ayrıca hocam pin to pincilere hakkımı helal etmediğimi allaha havala ettiğimi vs söyledim sizi rahatsız eden uslupsuz gelen sanırım bu kısımdı. Pin to pin helal bir kazanç değil. Başkasının emeğini çalmak bu apaçık ortada hakkımı tabiki helal etmiyorum.


Aynı hırsızlık (pin to pin) yüzünden 2 sitem pinterestte spam'a düştü, 3 hesabım banlandı...
Sizin hesapları da takip ediyordum, hem facebook hesaplarınızı, hem pinterest hesaplarınızı. Türkiye'de gerçekten emek veren, işini hakkıyla yapan az sayıda kişiden birisiniz hocam.
 

 

Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!

Erdemakale Erdemakale WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek İçerik Üreticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 110 / 240
  • Ticaret 4, (%100)

Karikatürname adlı üyeden alıntı

Aynı hırsızlık (pin to pin) yüzünden 2 sitem pinterestte spam'a düştü, 3 hesabım banlandı...
Sizin hesapları da takip ediyordum, hem facebook hesaplarınızı, hem pinterest hesaplarınızı. Türkiye'de gerçekten emek veren, işini hakkıyla yapan az sayıda kişiden birisiniz hocam.


Teşekkürler hocam sizede geçmiş olsun. Çok emek vermiştim ekmeğinide çok yedim ancak durum hüsran hocam napalım artık aynı kazançları başka yollardan kazanacağız inşallah
Karikaturname

kişi bu mesajı beğendi.

uygunindir uygunindir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 163 / 171
  • Ticaret 9, (%100)
Hayırlı olsun hocam. Ancak ben genede 10K hitli sitenizi bırakmamanız gerektiğini düşünüyorum. Konunuzu okumuştum 10k hite 30 TL bana da az gelmişti ancak facebook'tan gelen hitlere adsense az veriyor. başarılar dilerim
 

 

Günlük 5K Hitli DA : 18 PA :24 İndirme Sitesinden Uygun fiyata Footer Link (PM)
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al