yilmaz70 görüşüne saygım sonsuz ,
ancak merak ediyorum NEDEN ? "Maddi bir talebiniz olsa dahi maalesef bir şey kazanma ihtimaliniz son derece düşüktür. " diyorsunuz peki neden ? neye dayanarak bunu diyorsunuz . kanıtlarım olmasa inan buraya yazmaya cesaretim olmaz ben öyle bir insan değilim içimi beni anlarsa benim gibiler anlar diyerek webmaster aielem yani wmaraci na döktüm . Şuan firma ismi vermem benim açımdan şimdilik doğru değil. tek merak ettiğim ifşa haricinde benim yerimde olsanız ne yapardınız ?
ancak merak ediyorum NEDEN ? "Maddi bir talebiniz olsa dahi maalesef bir şey kazanma ihtimaliniz son derece düşüktür. " diyorsunuz peki neden ? neye dayanarak bunu diyorsunuz . kanıtlarım olmasa inan buraya yazmaya cesaretim olmaz ben öyle bir insan değilim içimi beni anlarsa benim gibiler anlar diyerek webmaster aielem yani wmaraci na döktüm . Şuan firma ismi vermem benim açımdan şimdilik doğru değil. tek merak ettiğim ifşa haricinde benim yerimde olsanız ne yapardınız ?
Ben de neden ifşa etmediğinizi merak ediyorum doğrusu.
Bakın yıllar öncesinde yaşadığım durumlardan ötürü bir hosting firması hakkındaki görüşlerimi konusu açıldığında dile getiriyorum. Üstelik yazılı bir kanıt olmadığı halde. Ama şu var ki, beni tanıyan iyi bilir ki asla yalan konuşmam. Bu yüzden gönül rahatlığı ile o firmadan hizmet almamalarını söyleyebiliyorum. Ha, kendilerini geliştirip her müşterisine eşit şartlarda hizmet ve destek verirler, ben de buna şahit olurum; o zaman tamam derim bu firma düzelmiş. Olumlu görüşümü de beyan ederim sonra.
Sizin yaşadığınız durum kurumsal bir firmada gerçekleşmiş ise; o personelin işine son verirler ve size bir miktar tazminat ödemeyi teklif edebilirler belki. Ancak kurumsal bir firmada çalışan personel böyle bir şey yapmaya cesaret eder mi, onu bilemem. Bu yüzden ne olursa olsun firma/firmacık ne ise ifşa edin ki herkes bunu öğrensin. Madem size bir tazminat vermeyecekler, o zaman ifşa olsun ve ellerinde müşteri kalmasın.
Benim bir sitem kopyalanacak ve ben bunu ifşa etmeyeceğim? En kral en zengin en iyi avukatları olan bir firma bile olsa asla hakkımdan (şikayet etme hakkımdan) vazgeçmem, bir dakika bile durmam. Bu kadar basit. Vazgeçirmeye çalışanı da dinlemem. Emeğime saygısı olmayan kişi/kişiler benim gözümde ancak insan müsveddesi olabilir. Bu yüzden neden durayım ki? Müsveddeler için mi?