-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
hayırlı olsun, hoş geldin aramıza.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayırlı olsun... Siteniz gayet güzel olmuş, inşallah bol kazançlara vesile olur... Ancak sektörünüz kurtlar sofrası... Eski, sağlam ve sektörü domine etmiş siteler ile rekabet etmeniz gerekecek...
Sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanın, özgün içerikleriniz olsun ve günü takip edin yani güncel olun bunun için zaman zaman bir makale yetmeyebilir... Haber niteliğinde yazılar da girebilirsiniz
Hatta günlük borsa, dolar, kripto para analizi yapabiliyorsanız veya yapan/yazan birini bulabilirseniz (veya yabancı diliniz varsa, yabancı site/grupların birinden çeviri yapın) telegram grubu kurun ciddi anlamda hit çekersiniz... Türkiyede yeni yeni farkına varılıyor ama yabancılar bunu gayet güzel kullanıyor...
Nacizane önerilerim, başarılar diliyorum tekrar....
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
gayet başarılı buldum siteni tebrikler..
lakin hergün 1 içerik yeterli olacağını düşünmüyorum bu sektörü seçtiğine göre bu sektör hakkında da bilgi sahibi olmalısın.. özgün olarak hergün ortalama 5-10 arası içerik yazmanı tavsiye ederim eğer vaktin varsa bu tavsiyemi mutlaka faliyete geçir.
çok faydasını göreceksin.. başarılar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı olsun , tema güzel ,içerik boğmuyor uzun süre sitede vakit geçirilir. Reklam konumları çok iyi , logo tasarımı gayet güzel , özgün içerik ile güzel yerlere gelebilecek potansiyelde bir site. Var mı bilmiyorum ama sitenin mobil uygulamalarını geliştirmelisin. Sosyal medya reklamları vermelisin. Saygı ve sevgilerimle.. İyi çalışmalar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site tasarımı oldukça hoş. Hayırlı olsun hocam.
Türkiye'nin PDF Kitap İndirme Adresi
https://pdfcenneti.com/