Hayırlı olsun... Siteniz gayet güzel olmuş, inşallah bol kazançlara vesile olur... Ancak sektörünüz kurtlar sofrası... Eski, sağlam ve sektörü domine etmiş siteler ile rekabet etmeniz gerekecek...
Sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanın, özgün içerikleriniz olsun ve günü takip edin yani güncel olun bunun için zaman zaman bir makale yetmeyebilir... Haber niteliğinde yazılar da girebilirsiniz
Hatta günlük borsa, dolar, kripto para analizi yapabiliyorsanız veya yapan/yazan birini bulabilirseniz (veya yabancı diliniz varsa, yabancı site/grupların birinden çeviri yapın) telegram grubu kurun ciddi anlamda hit çekersiniz... Türkiyede yeni yeni farkına varılıyor ama yabancılar bunu gayet güzel kullanıyor...
Nacizane önerilerim, başarılar diliyorum tekrar....
Sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanın, özgün içerikleriniz olsun ve günü takip edin yani güncel olun bunun için zaman zaman bir makale yetmeyebilir... Haber niteliğinde yazılar da girebilirsiniz
Hatta günlük borsa, dolar, kripto para analizi yapabiliyorsanız veya yapan/yazan birini bulabilirseniz (veya yabancı diliniz varsa, yabancı site/grupların birinden çeviri yapın) telegram grubu kurun ciddi anlamda hit çekersiniz... Türkiyede yeni yeni farkına varılıyor ama yabancılar bunu gayet güzel kullanıyor...
Nacizane önerilerim, başarılar diliyorum tekrar....
Değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Evet ben de maalesef acemiliğimden dolayı sektördeki rekabet ortamının farkına geç vardım. Belirttiğiniz gibi sosyal medyayı ve telegramı kullanmaya başladım.
Hafta sonu yazılarımı çeşitli sosyal medya hesaplarında ve telegram gruplarından paylaştım. Normalde hit sayım günlük 20 kişi civarındayken 250 civarlarında son 3 gündür. Tabikide bu hitler sosyal medya ve telegramdan geliyor.
Sormak istediğim bir diğer konu google açısından bu gelen hitler arasında bir kalite farkı var mı? Örneğin organik aramalardan gelen, facebook linkinden veya telegramdan gelen hitlerin google'da TBM açısından ya da sitemin indexlenmesi açısından bir farkı var mı?