lostyazilim

İnternetten para kazanmak

29 Mesajlar 5.034 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Mavitekzen Mavitekzen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 23 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
İndirim kuponu sitesi denedim, genel blog denedim, e-ticarete girmek istedim maliyetinden dolayı vazgeçtim. Yani neye el atsam elimde kaldı...
Galiba biraz da nitelik olarak elimde hiçbir şey olmadığından beceremedim bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım? İnternetten ben para kazanamadım deyip bırakmalı mıyım, yoksa hala umut var mı?

https://www.instagram.com/tarihinduragi/
wmaraci
reklam

bilisimciblog bilisimciblog Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 141 / 79
  • Ticaret 0, (%0)
Buyrun buradaki fikirler belki işinize yarayabilir.

https://www.teknokutu.com/internette-para-bu-uygulamalarda.html

azembilisim azembilisim azembilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Profesyonel Web Çözümleri
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 79 / 323
  • Ticaret 22, (%100)
Bence internette para kazanmanın en iyi yolu ınstagram. Hem reklam alırsınız hem de kendi sitenizin reklamını yapıp hit kazanırsınız.
ASY117

kişi bu mesajı beğendi.

azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri

Browland Browland WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Melaturji ve Malzeme Mühendisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)
Siz hala pintereste başlamadınız mı?
Yıllık masrafım 200 tl olan sermaye ile 3 siteden kazancım aşağıdaki gibidir.

Bi araştırın bence.

SatilikDomain

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 23 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

emreyavsan adlı üyeden alıntı

Bence internette para kazanmanın en iyi yolu ınstagram. Hem reklam alırsınız hem de kendi sitenizin reklamını yapıp hit kazanırsınız.

Hocam aslında derdim sadece para kazanmak da değil, sürdürülebilir bir iş oluşturmak ama bir türlü beceremedim. Bu yayıncılık olur, hizmet vermek olur yapamadım. Bu kadar insanın öyle para kazanması da ilginç geliyor. Nitelik olarak kendimi geliştirmek artık daha mantıklı gelmeye başladı. Siz ne diyorsunuz?
sacon

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 79 / 323
  • Ticaret 22, (%100)
Türkiye'de sitelerden para kazanmak inanın çok zor, ama imkansız değil. Her 10 siteden 9'u patlıyor ama o geri kalan 1 site diğer 9 sitenin kazancının toplamından daha fazla kazanıyor. Bunu da nasıl yapabilirsiniz? Daha önce olmayan bir proje tasarlayarak yapabilirsiniz. Forumlarda illa ki görürsünüz, film sitesi kurup dünyanın parasını kiracam veya onedio tarzı site yapacam benim içerik ekleme derdim olmadan ziyaretçiler içerik girecek ben pars kazanacam düşüncesinde olan bir ton insan var. Bu dediğim 10 kişiden 9'u bu insanlar işte :) geri kalan 1 adam da daha önce hiç olmayan veya yurt dışından Türkiye'ye getirdiği proje ile parayı kuruyor. Eğer boyle bir fikriniz yok ise site işine girmeyin.

Diğer türlü nasıl para kazanabilirsiniz. 100 kelimesi 1,5 TL'den makale yazarlığı yapabilirsiniz. İşinizi iyi yaparsanız boş vaktiniz bile olmaz. Bir insan günde 5 saat otursa bilgisayar başına, yazma hızına göre değişiklik göstereceği gibi ortalama 5000 kelime yazabilir. Günde 5000 kelime yazıp haftanın bir gününü izin günü yaparsanız 1 ayda (28 gün) 75x24 = 1800 TL gibi bir para kazanabilirsiniz.

Ya da bir programlama dili (PHP-JAVA-PYTHON vs.) veya program (Photoshop-After Effects-İllustrator vs.) Öğrenerek çok daha fazla paralar kazanabilirsiniz.

Yazmaktan yoruldum, umarım işinize yarar :D
sacon vahdettin

kişi bu mesajı beğendi.

evimkitap evimkitap bilgisefi.net Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 375
  • Beğeniler 73 / 78
  • Ticaret 0, (%0)
Bazen herşeyi yaparsın olmaz, bu işlerde de maalesef böyle. Bir site durur durur tam pes edecekken bir konun patlar ve hit gelmeye başlar. Diğer konularda gelişir böylece kazanmaya başlarsın. Maalesef şans da gerekiyor. Sans yoksa sabir gerekiyor.
sacon

kişi bu mesajı beğendi.

"Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir.”
https://www.bilgisefi.net

• Üyelik 23.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 23 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

evimkitap adlı üyeden alıntı

Bazen herşeyi yaparsın olmaz, bu işlerde de maalesef böyle. Bir site durur durur tam pes edecekken bir konun patlar ve hit gelmeye başlar. Diğer konularda gelişir böylece kazanmaya başlarsın. Maalesef şans da gerekiyor. Sans yoksa sabir gerekiyor.

Hocam artık sabırla da olmuyor gibi, adsense üzerinden de para kazanmak zorlaştı, rekabet arttı, ben yapamadım bilmiyorum. Benim yanlış planlamamdan veya çalışmamdan herhalde..

emreyavsan adlı üyeden alıntı

Türkiye'de sitelerden para kazanmak inanın çok zor, ama imkansız değil. Her 10 siteden 9'u patlıyor ama o geri kalan 1 site diğer 9 sitenin kazancının toplamından daha fazla kazanıyor. Bunu da nasıl yapabilirsiniz? Daha önce olmayan bir proje tasarlayarak yapabilirsiniz. Forumlarda illa ki görürsünüz, film sitesi kurup dünyanın parasını kiracam veya onedio tarzı site yapacam benim içerik ekleme derdim olmadan ziyaretçiler içerik girecek ben pars kazanacam düşüncesinde olan bir ton insan var. Bu dediğim 10 kişiden 9'u bu insanlar işte :) geri kalan 1 adam da daha önce hiç olmayan veya yurt dışından Türkiye'ye getirdiği proje ile parayı kuruyor. Eğer boyle bir fikriniz yok ise site işine girmeyin.

Diğer türlü nasıl para kazanabilirsiniz. 100 kelimesi 1,5 TL'den makale yazarlığı yapabilirsiniz. İşinizi iyi yaparsanız boş vaktiniz bile olmaz. Bir insan günde 5 saat otursa bilgisayar başına, yazma hızına göre değişiklik göstereceği gibi ortalama 5000 kelime yazabilir. Günde 5000 kelime yazıp haftanın bir gününü izin günü yaparsanız 1 ayda (28 gün) 75x24 = 1800 TL gibi bir para kazanabilirsiniz.

Ya da bir programlama dili (PHP-JAVA-PYTHON vs.) veya program (Photoshop-After Effects-İllustrator vs.) Öğrenerek çok daha fazla paralar kazanabilirsiniz.

Yazmaktan yoruldum, umarım işinize yarar :D

Doğru söylüyorsunuz başlangıçta ben de aynı hataya düşüp genel blog açtım haliyle tutmadı. Makale yazarlığını da mantıklı bulmuyorum, daha doğrusu sürdürülebilir bir iş olduğunu düşünmüyorum. Sürdürülebilir olması için de nitelik şart olduğunu düşünüyorum. Ben daha çok dijital pazarlamaya yoğunlaşmayı düşünmüştüm. Siz de hizmet veriyorsunuz, dijital pazarlamada hizmet vermek hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Üyelik 10.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 79 / 323
  • Ticaret 22, (%100)
Mavitekzen şu anda gerçek anlamda profesyonel olarak hizmet verdiğim tek alan Wordpress. HTML-CSS-Photoshop gibi diğer işleri de biliyorum ama gerçek anlamda kendimi profesyonel saymadığım için o alanlarda pek hizmet vermiyorum. Eğer dijital pazarlamada hizmet vermek istiyorsanız yaptığınız işte başınıza gelecek her türlü olayda çözüm yolu üretebilmelisiniz. Bunu yapabiliyorsanız istediğiniz alanda hizmetinizi satabilirsiniz.
Mavitekzen

kişi bu mesajı beğendi.

tunahan7 tunahan7 hello ! Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 17 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
SEO bilginiz ne seviyede bilmiyorum ama tavsiyem profesyonele yakın seviyede geliştirmeniz. İyi bir bilgiye sahip olduğunuzda zaten hem dışarıdan gelecek işler hem de kendi sitelerinize yapacağınız yatırımlar ile iyi bir kazanç elde edebilirsiniz.

Yahut bilginiz olmadığı bir konuda da para kazanabilirsiniz. Bionluk sitesinden hesap açıp bilginiz olmayan konularda bile iş alıp başkalarına yaptırıp üzerine kar koyarak gelir elde edebilirsiniz.

Benim görüşüm internetten para kazanmak ne kadar emek verdiğin ile doğru orantılı. Gerçekten emek veren bir insan eninde sonunda kazanıyor..
Mavitekzen

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al