-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam facebook değil ki bu sistem istediğim kadar hesap açar kullanırım bir website için bir pin hesabı açıyorum. Çoklu hesaptan ban atacaklarını sanmıyorum. Birde pinleme şeklim zamanlarım hep aynı şekilde birbirini tekrarlıyor 1 senedir aktif pinterest kullanıyorum. Yakın bir zamanda pinleme şeklim bir yıllık şekil bir yıldır sorum yoktu şimdi mi sorun oldu hocam. Spamdan dolayı hesabınız askıya alındı diyor. Sebebi başka olsa sanırım başka birşey yazardı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Nasıl yapayım hocam bir hesap mı kullanıcam bütün hesaplar için
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tamamdır hocam dikkate alacağım, teşekkür ederim herşey için
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Merhaba şimdi aslında yazık olmuş yani bir yerde emek veren bir yerde ise vermeden çokta fazla yorulmadan işi götürenler var ama aynı noktada buluşmak garip yani spam yapanada ban yapmayanada ban burası ilginç ayrıca ne kadar doğrudur bilemiyorum ama sadece şikayetle bile hesaplar kapatılabiliyor !!
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
jojo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / K
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benimde sizinle aynı zamanda Pinterest hesabım askıya alındı ve sitelerimde engellendi kardeşim.Günlerdir arka arkaya Pintereste mail atıyorum pinto pincilerin benim pinlerimi çaldıklarını ve kendi sitelerine yönlendirdiklerini yazdım.Fakat sonuç hep aynı otomatik bir cevap.Benimde 100 binden fazla takipçim ve 2 milyon görüntülemem vardı.Senelerdir pinterstte yayın yapıyorum ilk defa böyle bir durumla karşılaştım ve tüm emeklerim pinto pinciler yüzünden bir anda yok oldu.Sayfa ziyaretçilerimin çoğu pinterstten geldiği içinde maalesef şu anda ziyaretçi sayısı ve kazanç açısındanda nerede ise dibe vurdum.Ben de senin gibi hakkımı helal etmiyorum kardeşim.Benim senelerden beri tek tek özgün şekilde yazdığım yazılarım,paylaştıklarım bir anda onlar yüzünden yok oldu.Bu arada işin acı tarafı benim siteler engellendi fakat pinto pincilerin benim pinlerimi kullanarak yaptıkları yönlendirme sayfalarının hepsi açık bu nasıl oluyor bunu da anlamış değilim.Siz bu konu ile ilgili başka bir şeyler yapabildiniz mi?Düşenin halinden düşen anlar misali sizi çok iyi anlıyorum kardeşim.Bunun elbet bir yolu olmalı ben bu insanların nasıl olupta haksız kazanç yollarına girdiklerini anlamışta değilim.Rabbim buna ne kadar müsade edecek elbet bu haksız kazançları bir gün ellerinde patlayacak.
Güzellik Ve Bakım| Bitkisel Kürler| Cilt bakımı| (ciltbakimklavuzunuz.com)
jojo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / K
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki Telif hakkı ihlali olarak bildirimde bulundunuz mu?
Güzellik Ve Bakım| Bitkisel Kürler| Cilt bakımı| (ciltbakimklavuzunuz.com)