"TBM'niz 0,01'lere düşer, adsense politika ihlali alıp yerinize oturursunuz." Hocam ihlal öğrettiğimi söylüyorsunuz.
Bak kardeşim sana şöyle söyleyeceğim. Website sağlık diyelim bir içerik girdiniz diş sağlığı hakkında tbmsi ise 1tl
Googleden diş sağlığı hakkında bir kelimeden sizin sitenize girer diş firmalarının reklamı çıkarsa 1TL kazanırsnı.
Sosyal ağdan gelen hit google'den kişinin tbm sine eşit bir gelir bırakmayabilir. Bilgi ile ilgili aramalar yapmıştır. Websiteye faceden girdiği zaman googleden ne arıyorsa mesela bilgi aramış arkadaş tbm si çok düşük bilginin. O yüzden düşük verir.
Googlenin böyle bir açıklaması yokken senin kanıtlı bir sosyal ağ hiti kazandırmaz 0.01 kazanırsınız oda banlanır diye konusuyorsun demende bundan ibaret.
Bak kardeşim ben senin evine pin gelmediği zaman konu açtığını hatırlıyorum. Yenisin yani bu kadar bilmiş gibi davranmana gerek yok. Ben biliyorum tecrübe edinmişim tecrübemi paylaşıyorum. Senin pinin yeni gelmiş yahu ne bu googleyi googleden daha iyi biliyorum havaları
Bak kardeşim sana şöyle söyleyeceğim. Website sağlık diyelim bir içerik girdiniz diş sağlığı hakkında tbmsi ise 1tl
Googleden diş sağlığı hakkında bir kelimeden sizin sitenize girer diş firmalarının reklamı çıkarsa 1TL kazanırsnı.
Sosyal ağdan gelen hit google'den kişinin tbm sine eşit bir gelir bırakmayabilir. Bilgi ile ilgili aramalar yapmıştır. Websiteye faceden girdiği zaman googleden ne arıyorsa mesela bilgi aramış arkadaş tbm si çok düşük bilginin. O yüzden düşük verir.
Googlenin böyle bir açıklaması yokken senin kanıtlı bir sosyal ağ hiti kazandırmaz 0.01 kazanırsınız oda banlanır diye konusuyorsun demende bundan ibaret.
Bak kardeşim ben senin evine pin gelmediği zaman konu açtığını hatırlıyorum. Yenisin yani bu kadar bilmiş gibi davranmana gerek yok. Ben biliyorum tecrübe edinmişim tecrübemi paylaşıyorum. Senin pinin yeni gelmiş yahu ne bu googleyi googleden daha iyi biliyorum havaları
Yine sorularımın cevabını alamamışım malaesef.
Ayrıca evime pin gelmeme sorunu "BUGA" girdiği için sorun oldu, konu başlıklarıma bakıp hâla küçümseyici davranmaya devam ediyorsun :)
Adsense Yardım topluluğuna yazdıktan sonra bug sorunu halledildi ve pinsiz kimliksiz direk adsensem onaylandı ve google'dan özrü de aldım.
Seo konusunda bilgimi kimseyle kıyaslamam, tartışmam, seo uzmanıyım diye de zaten dolaşmıyorum ortalıkta ama 3 ayda sadece sosyal medyadan hit çekerek aylık adsenseden 1,000 tl kazanmanızın imkansız olduğunu da iddia ediyorum.
benim pinim gelmedi, buga girdi ve google direkt olarak onayladı :) - konu içeriğinde de yazmaktadır.
ayrıca yeni diye tabir ettiğin kişiden yardım aldın sen, bunu da hatırlatırım.
birileri adsense de tecrübelidir, birileri ise seo da, birileri de sosyal medyada.
siz sadece sosyal medyada nasıl takipçi kazanılır onu tecrübe edinmiş ve öğrenmişsiniz, bunu da anlatmışsınız.
sizin edindiğiniz tecrübe 10,000 hitten 18 TL almak
benim edindiğim tecrübe günlük 10-30 hitden 16.95 TL almak.
saygılar, çok alakasız ve gereksiz konuşmaların içine giriyoruz, bu yüzden devam etmeyeceğim.