NuCLeuS adlı üyeden alıntı

Sen bence insanlara sormak yerine önce kendine bir hedef belirle. Okuduğum kadarıyla senin herhangi bir hedefin yok ve insanlardan akıl almaya çalışıyorsun. Böyle yaparak bence hata yaparsın.

Bir sürü farklı alanlarda kitap ismi vermişsin. Sen hangisini öğrenmek istiyorsan veya hangi dalda ilerlemek istiyorsan o konuda ilerle. Örneğin PHP mi öğrenmek istiyorsun. Piyasadaki kitapları araştır ve kararsız kaldığın kitapların isimlerini yazıp insanların fikrini alabilirsin.

Yorum yazanlardan bir kişi de dememiş ki senin hedefin ne, ne yapmak istiyorsun diye. Böyle yaparak o bir ayını boşa geçirirsin ancak. Başkasına sormak yerine kendi kararını kendin ver.

Dedikleriniz konusunda haklısınız bir hedef belirlemek en doğrusu. Kitapları sorduğumda aklımda bir kaç hedef vardı zaten ama bir kaç hedef.. Android kitabını sordum ama kararsızdım çünkü mobil programlama yapmak için java, C# gibi dillere hakim olmak gerekiyor.Bende ikisinde de başlangıç seviyedeyim mobil programlamaya başlamak için daha erken diyerek eledim. Python' u sordum ama Türkiye ' de geçerliliği hakkında hiç fikrim yok o yüzden eledim.Daha CSS i tam bilmiyorken HTML5 e başlamak doğru gelmedi böylece onu da eledim Böylece elimizde Çok öğrenmek istediğim Java, kendileri hakkında biraz bilgim olan CSS ve PHP kitapları kaldı geriye. PHP 'den son staj yaptığım yerde biraz soğudum bende tercihimi CSS den yana kullandım.