Girişimzel İçinde Neler Var?
- Girişimcilik Filmleri (git)
- Girişimcilik Dizileri (git)
- Girişimcilik Belgeselleri (git)
- Girişimcilik Kitapları (git)
- Girişimcilik Podcastleri (git)
- Girişimcilik YouTube Kanalları (git)
- Girişimcilik Yarışmaları (git)
- Girişimcilik Grupları (git)
- Girişimcilik Ödeme Kanalları (git)
Daha Başka Neler Var?
Bir girişimcinin, yazılımcının, tasarımcının, reklamcının hatta pazarlamacının olmak üzere özel ve gelişmiş araçlar geliştirmekte. Ücretsiz ulaşabileceğiniz bu araçlarla akıl almayan şeyler yapabilirsiniz.
1. Instagram RSS Oluşturucu (git)
Normalde internet üzerinde Instagram rssleri için ücret talep ediyorlar, Girişimzel senin için bedava yapmış. 😉
2. GÜR (Ücretsiz Reklam Ver) (git)
Herhangi bir para olmadan reklam verebileceğiniz bir ağ oluşturulmuş durumda. Bu şekilde ağa katılan her sitede reklamınız ücretsiz bir şekilde yayınlanabilecek.
3. Bin Kelime (git)
1000 tane İngilizce kelime, anlamı ve okunuşunun yayınlandığı mini yazılım. “12452 ziyaret“
4. Pratik Domain Sorgulama (git)
Sizce aaa.com domaini var mıdır? Yada aab? aac, aad, aae... Bunu tüm alfabe için dener miydiniz? Ben o işsizliğe girmezdim açıkcası. Ama Girişimzel girmiş. :)
5. SEO Index (git)
Tüm arama motorlarında linkinizi aratarak arama motorlarının sitenizi hızlı indexlemesini sağlarsınız.
6. Pingle! (git)
Sitenize tüm dünyadan ping gönderin.
Sen Neymişsin Be!?
Eğer Girişimzel ile iş birliği yapmak isterseniz BEDAVA bir şekilde yapabilirsiniz. Herhangi bir para talep etmiyor. Detayları nerede göreceğini biliyorsun :) https://girisimzel.com/isbirligi/
Eee Yiğido Var Mı Daha Anlatmadığın?
Var. :)
Instagram hesabında 7800'den fazla takipçisi var ve her gün 5 video paylaşarak motivasyon ihtiyacınızı karşılıyor. (Instagram'dan takip edeyim o zaman)
Twitter üzerinde 330'dan fazla takipçisine her gün girişimcilik haberi paylaşıyor.
(Hadi canım sende Twitter mı?)
Telegram'da 90'dan fazla kişiye hem bu videoları hem de girişimcilik haberlerini paylaşıyor. (Telegram'ı duydum ama hiç kullanmadım, hadi kullanayım)
Girişimzel'i Seviyorum <3