Tamamen haklı sebeplerden ötürü instagramda hikaye kısmında kendilerini üçkağıtçılıkla suçladığım bir sayfa var. 130k falan bu sayfa.

Ocak ayının ortasında verdiğim siparişi(hatta sipariş verdiğim gün cumartesiydi sordum bugün kargoya verilir mi diye öğlene kadar alırsanız veririz hemen dediler) bugün 9 mart olmasına rağmen hala göndermediler. Bir süre sonra mesajlarıma vs de cevap vermediler. Ben de şubat 1'de tüketici hakem heyetine şikayet açtım.

Bugün de artık hala gelmeyince hikayelerimde paylaşım kendilerini ************** olmakla itham ettim. Daha sonra numaramı istediler ve şirket sahibi aradı beni.
Bana dediği şey şu "Ben sizin mağduriyetinizi gidereyim hikayenizi kaldırıp kaldırmamayı siz bilirsiniz ama avukat arkadaşım bana belirtti CMK gereğinde ticarethaneyi kötülemek suç ben bir önce sizle konuşup durumu öğreneyim konu hakkında bilgim yok" dedi.

Sonra konuştuk anlaştık işte ücret iadesi yapacaklarını söyledi eğer yapılırsa tabi 1.5 ay önce de aynısını demişlerdi.

İşin özü, bu adam bana dava açmaya vs hakkı var mı? Sonuçta ortada benim mağduriyetim var..

Konuyu açma sebebim şimdi tüketici mahkemesinde hala bu savunma istendi olarak görünüyor ücret iade olduktan sonra taraflarına bi yazı falan giderse bana sinirlenip dava vs açma hakları var mı merak ettim?