-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster Adayı
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
2010 yılında bu tarz bişey benim de başıma geldi çok bilindik bir firmanın isminin önüne tr koyup satın aldım site o kadar hızlı yükseldi ki resmi siteyi bile geçti şaka yapmıyorum :) sonra firma iletişime geçip lütfen başındaki tr yi kaldırın ve siteye devam edin sonra ben de sitenin sonuna fan kelimesi ekleyip devam ettim tr li olanı da benden satın aldılar ama ucuza kapattılar saflığa denk geldi :) benim bildiğim şu an eğer bir paylaşım olmazsa domain siz de ama marka ile ilgili paylaşım olursa sıkıntı en büyük örnek kanal d örneği var sanki
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam siz site içeriğini silin domaini devir etmeyin.
81137
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Turkcell logo ve özgün içeriklerine ait herhangi bir paylaşımın olmadığı sürece kardeşim dilediğin gibi kullan.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Komedi sitesi yapmanızı öneririm turkcell ile ilgili içerik olmadığı sürece kimse alamaz o domaini kim ne derse desin vermeyin olmadı bana devredin benden alsınlar 😀
Siz dert etmeyin boşda dursa bir sıkıntı olmaz avukata selam söyle akıllı olsaydıda alsaydı şimdi 100 katını verip alsın vermeyin kesinlikle verin diyenlerede aldırış etmeyin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Peki,
Bu alan adını ben değil de Türk olmayan birisi kayıt edip domain satan açık arttırma sitelerine yönlendirmiş olsa idi o zaman da devir edin mi diyeceklerdi acaba🤔