Senin pravanlar bile 3000 5000 7000 yapıyor :)) bizmkileri daha 1000 görmedi. Neyse geçmiş olsun. umarım arkadaşın dediği gibi yaz sezon düşüşleridir.
Link beslemesi genelde paravanlardan yapılıyor. Paravan olarak açmayı düşündüm sonrasında Boynuz kulak hesabı onlar da gelişim gösterdiler. :)
Ek Olarak:
kulturelbellek adlı üyeden alıntı
Şunları da ekleyeyim sitenin link çıkışlarını kontrol edin. Bazen sitenize zararlı yazılım eklenmiş oluyor. Google bunu görmüyor. Aynı anda sitenizden binlerce link verilmiş olabiliyor.Google anlaliz servisinden sayfalarınızı, düşüşte olan kelimeleri de analiz edin.
Ek Olarak:
kulturelbellek adlı üyeden alıntı
Şunları da ekleyeyim sitenin link çıkışlarını kontrol edin. Bazen sitenize zararlı yazılım eklenmiş oluyor. Google bunu görmüyor. Aynı anda sitenizden binlerce link verilmiş olabiliyor.Google anlaliz servisinden sayfalarınızı, düşüşte olan kelimeleri de analiz edin.
FastOnlineUser adında bir sayaç kullanıyordum. Şu kadar kişi online diye. Geçtiğimiz günler de fark ettim. Siteye girmek istediğim de o malum sayfa karşıma çıktı. ''Burada Yolunda Gitmeyen Şeyler Var'' gibisinden zararlı yazılım içeren bir site olduğunu belirtiyordu.
Söylemiş olduğu site FastOnlineUser'di. Kaldırdım sayacı ve site normale bindi. Bundan dolayı da etkilenmiş olabilir mi ?
Ek Olarak:
Yaz ayları ile ilgili bir sorun değil.Son zamanlarda bu sorunu yaşayan bir çok kişi var.Hatta bununla ilgili birçok konu açıldı 2/3 günde.Sanırım google'da yeni bir yapılanmanın ön sinyalleri bunlar.
Valla hocam bu güne kadar bir çok değişikliğe şahit oldum. Ancak hiç bir zaman bu kadar kötü etkilenmemiştim gerçekten.