-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum nişanlım dediğine göre kayınbabanla aran biraz vardır diye düşünüyorum para cebinde kalsın babanın mallarını al sen instagram üzerinden sat onun vdsini kullan niye babana rakip oluyorsun :) İlk olarak böyle başla baktın iş yapıyorsun hayırlı damat vasfıda veriliyor bedava :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Boyunuzdan büyük işlere kalkışın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
E ticaret
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle merhaba,
Önce ne satacaginiza karar vermeniz gerekiyor. Sonra tedarikçi bulmanız gerekiyor. E ticaret sitesini önermiyorum ilk etap için. Instagram ve Facebook üzerinden yapmanızı tavsiye ederim, bir ikincisi satacaginiz ürünün hangi yaş araligina cinsiyetini analiz edip ona göre aksiyon almalısınız. Zira her yaş grubu instagrama girmiyor bu sadece bir örnek. Reklam bütçesi cuzri miktarda olsa ayırmanız gerekiyor. 3 bin TL lik bir yatırımın herşey yolunda gitse bile size getirisi masrafları çıktıktan sonra 1200 TL anca kalır %100 kar marjı bırakan bir ürün için. Şirket kurmanıza vergi mükellefi olmaniza gerek yok ilk etap için kargo başına 5 TL gibi cuzri komisyon alıp tahsilatı gönderi yapan aracı kargo şirketleri var, onlarla çalışabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Şu virüs olayını atlatmadan yatırım yapmanızda doğru olmaz bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok fazla rekabet var inşallah tutturursunuz Allah utandırmasın
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Sıfırdan bir sistem oturtturmak yerine hazır oturmuş web sitesi alın derim
Web Site satış katogorisinde stoktaki ürünlerle sitesini devreden vardı onlara yönelebilirsiniz veya dropshipping sitesi alabilirsiniz
En azından ne olup bittiği belli biraz daha fiyatı düşük şeyler kolye saat gibi 4 mevsim satılabilecek ürünler seçmenizi de tavsiye ederim