Marka ismini ticari olarak kullanmadığı sürece Turkcell'e alan adını alma hakkı doğmaz. Nissan'ı gerçekten bir araştırın demişsiniz. Bu benzer bir örnektir. Orada Nissan'ı web sitesinde kullanabilir çünkü kendisine ait bir ifadedir Nissan.
Burada ise Turkcell, kişiye ticari kullanım yaptığını söylüyor. Neye dayanarak bu ifadeyi kuruyor? Hayat sadece araştırmak değil, yaşamaktır. Siz kaç kere bir alan adınızın sizden geri alınması ile ilgili bir olayla karşılaştınız? Abdullah AVCI deninde aklınıza ne geliyor? Ben mi, yoksa eski Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah AVCI mı? Bilgisiz olan sensin. Seni kendini bilmiş. En iyi gezen veya okuyan değil. Her ikisini de yapan bilir.
Burada ise Turkcell, kişiye ticari kullanım yaptığını söylüyor. Neye dayanarak bu ifadeyi kuruyor? Hayat sadece araştırmak değil, yaşamaktır. Siz kaç kere bir alan adınızın sizden geri alınması ile ilgili bir olayla karşılaştınız? Abdullah AVCI deninde aklınıza ne geliyor? Ben mi, yoksa eski Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah AVCI mı? Bilgisiz olan sensin. Seni kendini bilmiş. En iyi gezen veya okuyan değil. Her ikisini de yapan bilir.
1. Yazdığınıza cevap
İşinize gelmeyince benzer örnek oluyor. Öylemi ? Nissan Olayında gene söylüyorum Nissan.com Nissan kurulmadan önce alındıgı ve kişinin söyismi oldugu için sahibinde kalmıştır.
2. Yazdıgınıza cevap
Turkcell Adı Markadır. Benzerleri yoktur. Ticari yada kişisel kullanım söz konusu olamazdır. Marka buna musade etmez.
Abdullah Avcı adı Sadece isim ve soyisimdir. Benzerleri çoktur. Abdullah Avcı benım dayımın da adı. Çevremden Size Abdullah Avcı ya bir çok örnek verebilirim.
Şimdi Çok biliyorsunuz 2 wipo davasıyla elimden alınmış domaınler var. Sizin gibi çok bilmişler bir şey olmaz ticari kullanma site kurma vs dediler. Affedersiniz ama ben adamlara domaini geri vermek için yalvardım sonunda. Yaşınız Kaç bilmiyorum benim kadar yaşamamişsınızdır. Yaşım 32 ve hala da yaşıyorum. Ben Halada öğreneceğim çok şey var diyorum. En azından sizler gibi kafa dan sallamıyorum. Ben bir konuda bilgisizsem oturur yazışmaları okurum birşeyler öğrenmeye bakarım. Sizin gibi kuru boş ahkam kesmem. Ben Bakınız her defasında delillerle kanıtlarla geliyorum. Sizin gibi boş gelmiyorum.
Sizinle aramızdaki farkı söyliyeyim ben bilgiye açım.
Sizse öğrendiğiniz 1-2 şeyle yetinensiniz. Ben elimdekilerle yetinmem.