merhaba arkadaşlar 3 adet projem bulunmakta 1 tanesini ben yaptırdım ancak biraz sorun oldu bir süre ertelemem gerekti diger 2si için ortak aramaktayim

1. projeye ortaklık için istedigim fiyat 5.000 tl bu projeden %50 aldıgınız kar haftalık min 1.000 tl %80 Garanti vermekteyim. (olmazssa para iadesi yoktur.) [Yaptırmış oldugum proje budur]

2. projeye ortaklık için istedigim fiyat 7.500 tl bu projemden %50 aldıgınız kar haftalık min 1.500 tl %99 Garanti vermekteyim. (olmazssa para iadesi vardır)

3. projeye ortaklık için istedigim fiyat 10.000 tl bu projemden %50 aldıgınız kar haftalık min 1.500-3.000 tl %99 Garanti vermekteyim. (olmazssa para iadesi vardır)

3 projeye birlikte ortaklık için 15.000tl istemekteyim (projelerden toplamda aylık min 5.000 tl kazanamazssanız para iade edilecektir.)

Proje hakkında detaylar ortak olacak kişilere olduktan sonra anlatılacaktır. ( her projeye 1 kişi almaktayim sadece )

not: projedeki tüm sorumluluk bana aittir. yani olası bir aksilik durumlarında ben sorumlu olacağım. ortak olan kişi sadece yatırım yapıp geri çekilip izleyecek.

not 2 : güven durumu için yüzyüze görüşüp sözleşme imzalanacaktır.

not 3 : 1.proje web üzerinde(ayarlayabilirsek android ios da olacak) 2. proje android, ios üzerinde olacak 3. proje web (ayarlayabilirsek android ios da olacak)