Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı

Yabancı ziyaretçilerin, ziyaret ettiği sayfalar forum sayfası mı yoksa blog sayfası mı ?

Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı

Siteyi bilmediğim için yabancı ziyaretçi ile ilgili birşey diyemem tam olarak ama şuna da dikkat etmende fayda var. Gelen ziyaretçilerin sahip oldukları ortak bir dil var mı ? Bunlar gerçek ziyaretçi mi yoksa bot mu ondan emin olmanda fayda var ( Botların birçoğu soru soruyor, konu açıyor artık )

Yabancı dilde de yayın yapmaya karar verirsen ; Site. com/tr şeklinde yapman Seo açısından daha iyi. Anadomain'in gücünü kullanır ve aynı şekilde anadomainin güçlenmesinde etki gösterir.

Subdomain yeni site ile arasında hiç bir fark yoktur. Herşeye sıfırdan başlamakla aynıdır.

Bende baslarda bot olduklarini dusundum. Ama sitenin sosyal medya hesaplarindan attiklari messajlarla profillerine felan baktim pek fake hesap gibi durmuyorlar.
Gerek sosyal medyadan gerekse site ici ozel mesajlasmada gayet aktifler. Ki site icinde ise baslarda ingilizce konu aciyorlardi konularda kesinlikle link vs goremedim. Daha sonra uyarinca translate ile acmaya basladilar.
Cok farkli ulkeler ama ortak dil ingilizce