Satılık Blog sitesi

Günlük stabil 500-600 organik hit

Sitede 1500 makale var

Blogger tabanlı ve blogspot domainli.

SEO uyumlu harika bir teması var.

Sitenin sabit bir konusu yok. Günlük burç yorumları, yıldızname, bazı rüya tabirleri, hikayeler, sağlık,teknoloji, uzay vb konular içermektedir. Özellikle bir kaç makaleden çok trafik alıyor. Bu makaleler 1. sayfanın 1. satırında çıkıyor. Ekşi sözlüğü bile 3 sıra geride bırakan bir kaç makalem mevcut.

Şu anda bu siteyi alıp sahiplenecek kişi, google dostu bir siteyi alacak demektir. Yeni makaleler yazarken seo ile çok uğraşmanıza gerek kalmadan üst sıralara çıkabilirsiniz

Site, silmiş olduğum google hesabına ait olduğu için, google hesabımla birlikte makalelerdeki tüm resimler silindi. Fakat yavaş yavaş resimleri tekrar ekliyorum.
Farklı bir siteyle uğraştığım için pek üzerinde çalıştığım söylenemez.

Site önceki siteme ait makaleleri içermektedir. Bir zamanlar çöp olan bu sitenin hiti Yıllar sonra aniden yükselmeye başladı. Ben de uğraşamadığım için bu işlere ilgi duyan birine satmaya karar verdim. Bu site üzerinde gece gündüz çalıştım. Çok fazla emeğim var.

Son günlerde Google da sıralaması yükselmeye başladı. Her geçen gün artıyor. Dün 600 ziyaretçi gelmiş.

Siteye hiç bir şey yapmasanız bile bir kaç ay sonra günlük 1000-1500 ziyaretçi alacaktır. İçinde bir sürü makale var. Google siteyi taradıkça sıralaması yükseliyor. Nasıl oluyor bilmiyorum.

Ben bu siteden umudu kesmiştim ve yeni bir site açtım. Ama bir de baktım ki sitenin yıldızı parlamış. Ama geç parladı.

Siteyi aldıktan sonra kendiniz düzenlersiniz. Fiyatı da ona göre makul tutarım. Ayrıca online destek verebilirim.(haftada 1 saat)

site linki ve fiyat bilgileri için iletişime geçebilirsiniz. ( Not: google hesabımı sildiğim için analiz bilgilerini anlık veremiyorum. Bloggerın kendi analiz sayfasından kontrol ediyorum.



dreamback@hotmail.com