-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar, kullandığım temada admin panelinde "portfolyo" şeklinde bir kısım var. Buraya giriş yaptığım veriler otomatik olarak sitenin portolfyo sayfasına yansıyor.
Ancak ben bu kısmı portfolyo haricinde farklı bir iş için kullanmak istiyorum. Ancak girdiğim veriler; "{siteadi.com}/portfolio/{BASLIK}" şeklinde linkleniyor. Bu linkteki "portfolio" kısmını nasıl değiştirebilirim? Kalıcı bağlantılar sayfasında normal olarak bu kısım yok.
Teşekkür ederim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Normal bir sayfa şablonu ise sadece sayfa adını değiştirmek çözüm olabilir.
Ayrıca kategorilerden olabileceğini de unutmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam temayı kurunca admin paneline "Portfolio" şeklinde bir kısım geldi. Buradan ekleme çıkarma yapabiliyoruz. Portfolio kategorileri şeklinde de bi alt başlığı var. Bu kısıma eklediğim kategorilerin linki de "project-type/" şeklinde geliyor. Eklediğim portfolyö ögeleri ise "portfolio/" şeklinde. Birkaç saattir uğraşıyorum. Kesinlikle bulamadım. Admin paneli içinde bulunmuyor sanırım. Veritabanını inceledim orada da bulamadım...
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özelleştir kısmında Temanın ayarları olmalı ve iki sekmede Portfolio ve slug olarak portfolio şeklinde yazar. Bunları değiştirirseniz istediğinize ulaşabilirsiniz. Ancak bu şablonun bozulma ihtimalini unutmayın.
Bu gibi durumlar için benim yaptığım şu.
WP Bakery varsa Portfolio da bir ürün sayfasını açın ve Classic Editor tıklayın. Veriler kodlara dönüşünce hepsini seçip kopyalayın.
Sayfalar kısmından Yeni Sayfa açın Wp Bakery Editor butonuna tıklayın. Ekranda varsa Classic Editor tıklayın yoksa Metin alanına kopyaladığınızı yapıştırın. WP Bakery Editor tıklayıp link ve sayfa adını dilediğiniz gibi düzenleyin...