lostyazilim

Wordpress Kalıcı Bağlantı Problemim

8 Mesajlar 1.310 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

AhmeCakmak AhmeCakmak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 21 / 16
  • Ticaret 3, (%100)
Arkadaşlar, kullandığım temada admin panelinde "portfolyo" şeklinde bir kısım var. Buraya giriş yaptığım veriler otomatik olarak sitenin portolfyo sayfasına yansıyor.

Ancak ben bu kısmı portfolyo haricinde farklı bir iş için kullanmak istiyorum. Ancak girdiğim veriler; "{siteadi.com}/portfolio/{BASLIK}" şeklinde linkleniyor. Bu linkteki "portfolio" kısmını nasıl değiştirebilirim? Kalıcı bağlantılar sayfasında normal olarak bu kısım yok.

Teşekkür ederim...

wmaraci
reklam

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)
Normal bir sayfa şablonu ise sadece sayfa adını değiştirmek çözüm olabilir.
Ayrıca kategorilerden olabileceğini de unutmayın.

• Üyelik 30.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 21 / 16
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam temayı kurunca admin paneline "Portfolio" şeklinde bir kısım geldi. Buradan ekleme çıkarma yapabiliyoruz. Portfolio kategorileri şeklinde de bi alt başlığı var. Bu kısıma eklediğim kategorilerin linki de "project-type/" şeklinde geliyor. Eklediğim portfolyö ögeleri ise "portfolio/" şeklinde. Birkaç saattir uğraşıyorum. Kesinlikle bulamadım. Admin paneli içinde bulunmuyor sanırım. Veritabanını inceledim orada da bulamadım...

• Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)
Özelleştir kısmında Temanın ayarları olmalı ve iki sekmede Portfolio ve slug olarak portfolio şeklinde yazar. Bunları değiştirirseniz istediğinize ulaşabilirsiniz. Ancak bu şablonun bozulma ihtimalini unutmayın.

Bu gibi durumlar için benim yaptığım şu.
WP Bakery varsa Portfolio da bir ürün sayfasını açın ve Classic Editor tıklayın. Veriler kodlara dönüşünce hepsini seçip kopyalayın.
Sayfalar kısmından Yeni Sayfa açın Wp Bakery Editor butonuna tıklayın. Ekranda varsa Classic Editor tıklayın yoksa Metin alanına kopyaladığınızı yapıştırın. WP Bakery Editor tıklayıp link ve sayfa adını dilediğiniz gibi düzenleyin...

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 21 / 16
  • Ticaret 3, (%100)

enerjiveguc adlı üyeden alıntı

Özelleştir kısmında Temanın ayarları olmalı ve iki sekmede Portfolio ve slug olarak portfolio şeklinde yazar. Bunları değiştirirseniz istediğinize ulaşabilirsiniz. Ancak bu şablonun bozulma ihtimalini unutmayın.

Bu gibi durumlar için benim yaptığım şu.
WP Bakery varsa Portfolio da bir ürün sayfasını açın ve Classic Editor tıklayın. Veriler kodlara dönüşünce hepsini seçip kopyalayın.
Sayfalar kısmından Yeni Sayfa açın Wo Bakery Editor butonuna tıklayın. Ekranda varsa Classic Editor tıklayın yoksa Metin alanına kopyaladığınızı yapıştırın. WP Bakery Editor tıklayıp link ve sayfa adını dilediğiniz gibi düzenleyin...

Hocam dediğinizi yapmayı deniyordum ki, portfolyo'da açtığım sayfaları WPBakery ile düzenlememe izin vermediğini farkedene kadar... Ahh ahh..

• Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

AhmeCakmak adlı üyeden alıntı

Hocam dediğinizi yapmayı deniyordum ki, portfolyo'da açtığım sayfaları WPBakery ile düzenlememe izin vermediğini farkedene kadar... Ahh ahh..

Classic Editor konumunda içeriği alamıyormusunuz...?

sayfaları ELementor ile mi yapılmış yoksa?

• Üyelik 30.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 21 / 16
  • Ticaret 3, (%100)

enerjiveguc adlı üyeden alıntı

Classic Editor konumunda içeriği alamıyormusunuz...?

sayfaları ELementor ile mi yapılmış yoksa?

Hocam WPBakery ile yazılı tüm sayfalar, WPBakery kurulu wordpress'te. Ancak normal sayfalar düzenlenebiliyor WPBakery ile. Portfolyo kısmından oluşturduğum sayfalar normal text editor ile düzenleniyor sadece.

• Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

AhmeCakmak adlı üyeden alıntı

Hocam WPBakery ile yazılı tüm sayfalar, WPBakery kurulu wordpress'te. Ancak normal sayfalar düzenlenebiliyor WPBakery ile. Portfolyo kısmından oluşturduğum sayfalar normal text editor ile düzenleniyor sadece.

html görünüme geçip kodları alın ve önceki yorumda izah ettiğim sayfalarda yeni sayfa adımını kullanın...

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al