-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Eticaret
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
arkadaşlar daha önce hosting firma önerisi için de yazmıştım ve sonra birinde karar kılıp domain ve host satın aldım. wordpressi de kurdum. şimdi ilk adım olarak ne yapmalıyım? her konuda bilgi içerikli bir blog olacağı için colormag temasını düşündüm sizce uygun mudur ? tema kurulumunu yaptıktan sonra hangi adımları izlemem gerek ? yardımcı olabilir misiniz
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Domain hosting alındı. Birbirine bağlanılıp wordpress kuruldu ise. Tema kurulumu yapınız bir adet logo ayarlamanız gerekir. Hangi alanla içerikler girecek iseniz. Kategorileri oluşturunuz. Bu işlemlerden sonra görsel olarak tema ile kategorileri ayarlamanız gerekecek bileşenler kısmından ulaşabilirsiniz. Ardından içeriklerinizi kesinlikle kopyala yapıştır şeklinde olmadan. En az 1 gösel ile besleyerek 200 kelime üzeri olacak şekilde yazılarınızı yazıp uygun kategorilerde paylaşmaya başlayın. İçerikleri girerken şuan için gerekli değil fakat gerekli seo eklentilerini kurarsanız bu süreçte sizi google'nın tanımasını sağlayabilirsiniz. Extra olarak sitenizi google webmasters ürününe ekleyiniz. Tema kurulumunda sıkıntı var ise colormag demo import şeklinde aratabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Eticaret
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Google webmasters ürünü nedir hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Önce bir wordpress ı keşfedin derim. Tabiri caizse bozabildiginiz kadar bozun. Sonra wordpress ı sıfırlayarak neyi nasıl yapacağınızı biliyor olarak tekrar kurun