-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Hesabınız askıya alındı Hesabınızda şüpheli ödemeler tespit ettik diyerek askıya alındı bu sorunun çözümü nedir acaba çok büyük bir sorun bu itiraz formu hariçinde bir çözümü varmı itiraz formunda şürekli otomatik cevap geliyor itiraz formu dışında bir çözüm önerisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Aynı sorunla başım dertte.. Ben çözümünü bulamadım.
Bir reklam vereyim dedim çektiklerim;
İlk başta 25'e 100 kodlarını ( yeni olanlar ) Türkiye'de kullanıma kapatmışlar. Bu sorunu çözdüm ödemeyi yapar yapmaz hesabımı şüpheli ödeme diye askıya aldılar.
Sonra şüpheli ödeme sorununu çözdüm ( öyle sanıyordum ) ve reklamımı kurallara uymuyor diye onaylamadılar.
Sonra reklamımı düzenledim ve onay aldım. Reklam gösterimi Etkin olarak işaretlendi, uygunluğu öğreniliyordu.
Sabah uygunluğu beklenirken akşam tekrar şüpheli ödeme diye hesabı askıya aldılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
çözümünü bilen var ama üçretsiz kesinlekle söyleyen yok yani herkesin derdi para parasız hiçbirşey olmaz diyorlar herkes cıkar peşinde kimse kimseye üçretsiz yardımcı olmuyor cogu konuda
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
ben her konuda elimden geldigince yardımcı olurum çünkü herşey para degildir aynı katagöride reklam dahi versek herkes nasibini yer
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Merhabalar,
Kartın bağlı olduğu banka da bulunan adres bilgiler ile ödeme kullanıcısının adres bilgileri uyuşmadığında bu sorundan dolayı hesabınız askıya alınır. Tabii çalıntı kredi kartı vs. kullanmıyorsanız.
İtiraz ettiğinizde Kredi kartının önlü arkalı fotoğrafı ve bankada bilgileri gösterir ekran fotoğrafı ile tekrar hesabı düzeltebilirsiniz. İyi çalışmalar
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Corona sürecinden dolayı iletişim çok uzun sürüyor.
Anladığım kadarıyla sürekli kupon kullanıp reklam açmaya çalışan arkadaşlar var.
Temiz bir ip adresi ve tarayıcı kullanın. Önceden hesap oluşturulmuş ip ve tarayıcıda botlara takılırsınız. Gmail'e kayıtlı isim soyisim de sanal kart kullanın. Kart daha önceden kullanılmamış olsun. Proxy vpn kullanacaksanız, ülkenizdeki ipleri tercih edin Türkçe hesaba abd ip ile bağlanırsanız hesap askıya alınır.
İlk oluşturduğunuz kampanyadaki site ads de sürekli reklam çıktığınız site olmasın.
Sanal kart ile 15 TL bakiye yükleyin. Hesap askıya alınırsa bir yerde hata yapmışsınız demektir. Hesabı kapat dediginizde 1 hafta içerisinde 15 TL iade olacaktır. Hesap kapanmadıysa kuponunuzu tanımlayın ve ödemenizi 115 TL ye tanımlayın.
İlk oluşturduğunuz kampanyayı duraklatıp esas reklamınızı girin 115 TL lik bakiyenizi harcayıp bedava 300 TL'nin tadını çıkartın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
gmail ile hotmail arasında bir fark olurmu acaba bu sorun olurmu ben 3 yıldır sorunsuz bi şekilde kullanıyordum bir anda böyle oldu askı durumu kaldırılıyor iki üç dün sonra tekrar askıya alınıyor birde gmail ile deneyeyim ozaman