Geçenlerde 250 TL ye sattığım domaini alan arkadaş şuanda 1000 TL ye satıyor. :)

Önceki birkaç sattığım domain de durum neredeyse aynıydı.

Bir diğer aklıma takılan konu, domaini kullanmadığım ve sırf biri kullansın diye sattım birçoğunu. Son 250 TL ye verdiğim domain de öyleydi. Adam almak için yarım saat bana dil döktü süper site yapacağım abi vs vs. Birkaç güne görürsün abi vs vs. 2 Gün sonra domain satılıktır indexi koydu. :)
Hayır ne gerek var bunu yapmaya, ben bu işi yapıyorum de yada hiç birşey deme sadece dümdüz al.

Önceki atatürk içerikli domain de aynı şekilde oldu. Site kuracak biri varsa ücretsiz vereceğim dedim. Yanlış hatırlamıyorsam 40-50 TL ye satmıştım. Arkadaş günlerce yapacağı siteyi anlattı. Sonuç yine aynı.

Anladığım ve gördüğüm kadarıyla bu işi yapan çok var. Gerçekten güzel domainleri saklayan her yıl ücretini ödese de sabırla bekleyeni anlarım da bu şekilde her domaini almaya çalışanları anlamıyorum. Sürümden mi kazanıyorlar acaba?

Bu işten düzenli olarak gelir sağlayabilen var mı ? Yada gördünüz mü ? Duydunuz mu ?

Benim kazanı duymuşluğum var ama interneti ülkemize girmesinin ilk zamanlarında. Çok iyi kazanmışlar hatta aşırı kazanmışlar. Ozamanlar şimdiki gibi küfür olarak aratsanda dolu çıkmıyormuş.