-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, instagram da ad soyadıma almak istediğim kullanıcı adı (erenyalcin) alınamıyor fakat böyle bir kullanıcı adı kullanan profil de yok. ( kapatılmış yada silinmiş bir hesap muhtemelen ... )
Ben isim ve soy ismime domain, hosting, webmail aldım. şimdi instagrama mail atmak istiyorum sanıyorum bunlar olduğu zaman işlem gerçekleşebiliyormuş... Instagram ile iletişim mailini nasıl bulurum? Bu işlemi ücretli gerçekleştirenler de bu yolları izliyor genelde. Ücretli gerçekleştirebilecek kişiler de yazabilir.
Teşekkürler..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam büyük ihtimalle o adı birisi aldı ve kullanıcı adını değiştirdi o adı da stokladı. Alamazsınız bence erenyalcincom olarak alabilirsiniz
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
İsimi değiştirdikten sonra isimler boşa düşmez düşme süresi ortalama 14 gündür. Sonra aksi bir durum yok ise ilk kapan alır mantığı ile açılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet ama durum bu değil yaklaşık 1 yıl hatta daha fazladır takipteyim erenyalcin kullanıcı adını alan yok. Ama bu kullanıcı adı alınamıyorda.... bunu ücretli yapanlar var işte isme site açıyorlar domaini alıyorlar sonra mail atıyorlar sanırım hani bu benim bana ait gibisinden ama nasıl bilmiyorum. her şey elimde ama instagramla iletişime nasıl geçilir bilgim yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kullanilmayan instagram kullanici adlari icin kisisel siteniz ve bir kac haber sitesinde sizin adiniza yapilmis haber yetecektir .
Unlu komedyen tarzi veya youtuber tarzi diye.
Hesap bostaysa alirsiniz kolayca eger hesabin sahibi dondurduysa bu is biraz uzun suruyor.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Aynı hesaptan eski kullanıcı adına 14'gün boyunca geri dönüş yapabilirsiniz. Fakat bu durum genellikle sıfır açılan hesaplar için geçerli olmuyor bununda belli bir süresi vardı 1 ay veya fazlası sanırım. Hesabı açar açmaz abc yi alıp bcd yaparsanız biri gelip abc'yi alabilri ama aradan süre geçtikten sonra o sürece dahil olur. Ve 14 gün boyunca geri alma şansınız varıdr.