-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Pandemi döneminde evden çalışırken ekstra işler kodlamaya başladım. Şuanda makale özgünlük kontrolü gibi basit arayüzlü birşey kodluyorum. Dün forumdan bir üstadla konuşurken sıra bulucu gibi bir sistemi de entegre edebileceğimi söyledi. Dünden beri araştırdım evet onuda yazabilirim çok şükür. Buna ek olarak bu tarz bir sistemde neler kullanılmasını istersiniz? Seo'ya çok hakim değilim ve ahrefs moz kadar olmasa da hatırı sayılır bir sistem yazmak en büyük hedefim.
İsim Olarak da önerilerinizi sunarsanız sevinirim...
Fikirlerinizi bekliyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
demo görsel felan varmıdır hocam? merak ettim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam demo yok tabiki, ama sanıyorum 1 aya çıkartacağız ilk versiyonla. Sıra bulucu ve makale özgünlük testi iki araçla başlatırız. Ama işte çok gerekli başka araçlar varsa onlardanda bir tane daha eklemek istiyorum başlangıç için
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
backlink sorgulama aracı ekleyebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam codecanyonda yüzlerce script, wordpress için tonlarca eklenti var. Bahsettiklerinizin hepsini yapmak tam 10 dk.
Bence bundan ziyade özgün bir fikir oluşturup onu tasarlayın. Wmaracı Türkiye’nin büyük webmaster forumlarından olmadına rağmen kendi çıkardığı serptakip bile zar zor tuttu. Ücretli yaptılar, piyasada tonla ücretsiz var benzer işlemi yapan. Veya ücret vereceksem de serptakip veya yabancıları alırım.
Yani boşa uğraşmayın bence, hobi olsun derseniz de sizin bileceğiniz iş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ahrefs'in makul ücretli olanını yazarsan bence hem seni ihya eder, hemde kullananları. Hatta para sayma makinesini al siteyi açmadan önce o derece yani :) Benzerleri var, yaparsan tutmaz vs diye diyenlere tamamen kulak asma demiyorum ama mutlaka bariz bir fark koymalısın. Mesela ben Ahrefs'te yapabildiklerimi aylık 100 lira gibi bir ücretle yapmak isterdim şahsen. Serptakip'in hatası, paketlerin anahtar kelime ve site ile birlikte yürümesi bence. Örneğin benim sitemde 903 sayfa var ve temelde 903 kelimeyi hedefliyorum. Bu durumda tüm sayfalarımın durumunu görebilmek için benim Serptakip'ten Kurumsal 1000 paketini almam gerekiyor. İstediği ücret 400 lira. O pakette 200 web sitesi veriyor. Tamam da benim ihtiyacım o değil ki neden bu şekilde bir ödeme yapayım? Umarım anlatabilmişimdir. Sen bunları yap, isim işi en kolayı yerliserptakip.com bile yapsan sorun olmaz domain hikaye. Sen ihtiyacı çöz, insanlar gelir domaine takılma... Kolay gelsin...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam makale özgünleştirme ve sıra bulucu dediniz sadece. Bu ve 10 katı özellikteki scriptler 20-30 usd ye satılıyor, bu yüzden uğraşmayın dedim. Ahrefs ve mozdaki özellikleri bilmediğinizi düşünüyorum yapamazsınız onları. Olan şeyleri hedeflemeyin yeni özgün yaratıcı bi fikirle gelin. Aklınızda aa şöyle bi araç olsa webmasterın çok işine yarar diyeceğiniz birşey bulursanız yapın, yoksa sıra bulucu falan hikaye.