Pagerank tek başına etkili değil yazmıştık daha önce(siz de ben de)Şimdi adult sitelerin pr değeri bir ODTÜ kadar olmasa da 1 milyon hit alabilir.Bir dizi izleme sitesi günlük 100/200 k alabilir ama Tübitak alamaz.OLaya bu yönden bakmalısınız ve şaşırmamalısınız.Her site insanın bir ihtiyacını karşılar.Ama bu ihtiyacın talep edilme oranı değişir.
Günde 2 milyondan fazla kişi google arama motoruna dizi izle veya film izle yazar.Eğer kullanıcılar o siteden memnunsa da google onları üst sıralara taşır.Pr değerine bağlamamak lazım her şeyi.
Diğer yandan burda ne sizin ne de benim sistemi tam olarak çözmemiz imkansız,cevap bulamadığımız gelişmeler olacaktır.Zaten herkes herşeyi bilse ne seo kalırdı ne de bu tip konular.
Elle müdahale google algoritmasına bir çalışanın müdahale etmesidir.Bu o site için iyi olabilir kötü olabilir.Garanti bankası ve müşterileri için iyi bir gelişme olurken.Bir zararlı yazılım ya da paralı link alan-satan site için kötü olabilir.Mantık burda aynıdır ve müdahale vardır algoritmaya.Çünkü botlar herşeyi çözemez.
Günde 2 milyondan fazla kişi google arama motoruna dizi izle veya film izle yazar.Eğer kullanıcılar o siteden memnunsa da google onları üst sıralara taşır.Pr değerine bağlamamak lazım her şeyi.
Diğer yandan burda ne sizin ne de benim sistemi tam olarak çözmemiz imkansız,cevap bulamadığımız gelişmeler olacaktır.Zaten herkes herşeyi bilse ne seo kalırdı ne de bu tip konular.
Elle müdahale google algoritmasına bir çalışanın müdahale etmesidir.Bu o site için iyi olabilir kötü olabilir.Garanti bankası ve müşterileri için iyi bir gelişme olurken.Bir zararlı yazılım ya da paralı link alan-satan site için kötü olabilir.Mantık burda aynıdır ve müdahale vardır algoritmaya.Çünkü botlar herşeyi çözemez.
ilk mesajdaki sitelerle ODTÜ ya da Tübitak'ı karşılaştırmak olmaz. onların prsi diğer bütün etkenler göz ardı edilerek yükseltilir. pr tek başına elbette etkili değil ama bu post a konu olan sitelerin yani sizin dediğiniz gibi
Pagerank değeri 10 olup sitesinde 3 konu olan siteler almış başını gidiyor.
sitelerin ilk sırada yer almasının şaşkınlığını yaşıyorum ben.