Evet w@rez scriptlere dikkat etmek gerekkiyor, shell enjekte edilmiş olabiliyorlar. Ne yazık ki kimsenin buradan w@rez link vermesi mümkün değil. Ancak isterseniz sizi şuraya alabilirim. Bunun dışında w@rez script ile risk almaktansa SMF yada MyBB gibi başarılı alternatiflere yönelebilirsiniz. W@rez bir scriptten çok daha güvenli olacaklardır :)
Ek Olarak: Merak ediyorum, acaba forumun konusu ne olacak? Genel bir forum mu olacak yoksa bir konu üzerine mi kurulacak?
Ek Olarak: Merak ediyorum, acaba forumun konusu ne olacak? Genel bir forum mu olacak yoksa bir konu üzerine mi kurulacak?
Diğer sistemleri ah bir sevebilsem direk olarak onlara geçeceğim ama ileride lisansını satın almayı düşünüyorum.
Önceden genel bir forum açmıştım. O zaman çok uğraşıyordum ve baya tutuluyordu. O yüzden tekrar genel bir forum açmayı planlıyorum :)
Ek Olarak:
AppServ yerine WampServer da kurabilirsin.
Ek olarak istersen hostunda yeni bir veritabanı açarak localhosttan oraya bağlanabilirsin.
Bunun içinse CPanel'den Remote MySQL'e girerek kendi IP adresini yazarsın.
Daha sonra siteye kurarken veritabanına "localhost" değil "forumsitem.com" gibi domaini yazarsın fakat bu yöntem seni biraz yavaşlatabilir. Remote MySQL daha yavaş olur.
Ek olarak istersen hostunda yeni bir veritabanı açarak localhosttan oraya bağlanabilirsin.
Bunun içinse CPanel'den Remote MySQL'e girerek kendi IP adresini yazarsın.
Daha sonra siteye kurarken veritabanına "localhost" değil "forumsitem.com" gibi domaini yazarsın fakat bu yöntem seni biraz yavaşlatabilir. Remote MySQL daha yavaş olur.
İlginiz için çok teşekkürler. Bunuda araştıracağım. Hayırlısı bakalım :)