BozkurtReis adlı üyeden alıntı
Merhabalar,Kartın bağlı olduğu banka da bulunan adres bilgiler ile ödeme kullanıcısının adres bilgileri uyuşmadığında bu sorundan dolayı hesabınız askıya alınır. Tabii çalıntı kredi kartı vs. kullanmıyorsanız.
İtiraz ettiğinizde Kredi kartının önlü arkalı fotoğrafı ve bankada bilgileri gösterir ekran fotoğrafı ile tekrar hesabı düzeltebilirsiniz. İyi çalışmalar
dedigini yaptım kredi kartımın resmi fatura resmi ekstra adresi hepsini yazdım yolladım gelen cevap
Hesabınızın askıya alınmasına dair itirazınız incelenirken gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.
Geri bildiriminizi dikkate alarak destek kaydınızı inceledik ve hesabınızın Google Ads politikalarını hâlâ ihlal ettiğini doğruladık.
bu cevaptan başkada bi cevap yok hala şüpeli ödeme görünüyor reklam parfüm reklamı itiraz formuna hal hatır sormak için de doldurdum en sonunda tüm sorunu konusuna hal hatır sordum yine aynı cevap sadece . işareti koydum gene gelen aynı cevap en sonunda kendi yolladıkları cevabı yolladım siz bu cevaptan başka bir cevap bilmiyormusunuz dedim gelen cevap yine aynı