Dorebar adlı üyeden alıntı

Birincisi; SEO asla ve asla backlink'ten ibaret değildir. Buna rağmen backlink odaklı bir çalışma yapmak veya yaptırmak için söyleyeceğim TEK şey, 1. yılını doldurmamış bir site için backlink paketi almak AHMAKLIK'tır. Bu lafımı dileyen üstüne alınabilir, dileyen alınmayabilir. Yine backlink odaklı söylüyorum, illa backlink üzerinden yürüyecekseniz, oradan buradan füze etkili roket etkili bilmem ne etkili paketleri aldığınızda adamlar bunu 5-15 gün içerisinde tamamlayıp elinize veriyor, bu durum tam bir spamdır. Belirli algoritmalar üzerinden spam skoru %25'in üstüne çıkmış bir siteyi tekrar temizlemek ve spam skorunu düşürmek oldukça çaba ister. Rica ediyorum gidin o backlink paketleri konularını inceleyin adamlar zaten şöyle yazmış. Yok 25 plurk backlink, 10 diigo backlink, 15 reddit backlink. Bu tip konuları gezip, plurk, diigo, reddit vesaire gördüğünüz siteleri bir yere not edip oralarda kendi adınıza sitenizin profilini oluşturup kendiniz zamana yayarak yapsanız zaten mükemmel etki alırsınız. Burada da önemli olan hep anasayfanızı değil, alt sayfalarınızın da linkini bu tip sitelerde paylaşmanız gerekir.

Backlink için yapmanız gereken aslında budur. Uzun vadeye yayılması gerek evet ama bunun dışında sürekliliği de olması gereken bir durumdur. O yüzden bu tip sitelere kendi profilinizi oluşturup kendiniz yapın. Sadece backlink için konuşuyorum diğer kriterler için yorum yapmayacağım.

Tek tavsiyem, paranıza yazık etmeyin...


Ksinlikle haklısınız üstadım ama hepimiz sabırsızız. Genelde bu paketler 50 TL den başlıyor abartıp 1000 TL isteyenlerde var. Yüksek olsun ki iş kaliteli gözüksün. Şahsen bende 1 sene kadar önce yaptırdım ama inanın veriler anlık yükseliyor. 2 ay ucuyor 3. ayda yerlerde sürünüyor.

Ama içimizde öyle bir hırs var ki bile bile hala gözüm oralara gidiyor :) Bilgiğim halde hemde.

Arkadaşlar emin olun az olsun öz olsun saçma sapan yerlerden gelen linkler size kar sağlasa bile inanın sonrası hiç tatminkar değil.

Orara vereceğiniz parayı bana verin en azından dua ederim :) Daha faydalı olur :p