Backlink alırken de doğallık kuralı geçerli bu arada. Tamam cennete gitmek için tek şart namaz değil ama namazsızda olmaz hesabı backlink büyük G için tek şart değil ama backlinksizde olmuyor fikrine katılıyorum.
Ama backlink alırken bile büyük G'yi hackleyeme çalışırsan böyle güncellemeler geldikçe büyük G'den kocaman bir öpücük alma olasılığında artar.
Önce konuya şöyle bakmak lazım:
Evini taşıyan insanların (müşterilerin) beklentileri nedir? Halbuki seocu neye bakıyor; Evini taşıyan insanların beklentilerine değilde, büyük G ne istiyor ona bakıyor.
Sadece yukarıdaki soruya doğru yanıt verip sitesini buna göre düzenleyen bir firmanın başarısız olma şansı var mı sizce?
Ama backlink alırken bile büyük G'yi hackleyeme çalışırsan böyle güncellemeler geldikçe büyük G'den kocaman bir öpücük alma olasılığında artar.
Önce konuya şöyle bakmak lazım:
Evini taşıyan insanların (müşterilerin) beklentileri nedir? Halbuki seocu neye bakıyor; Evini taşıyan insanların beklentilerine değilde, büyük G ne istiyor ona bakıyor.
Sadece yukarıdaki soruya doğru yanıt verip sitesini buna göre düzenleyen bir firmanın başarısız olma şansı var mı sizce?
backlink konusunda ben günlük 10 - 15 arası baçlink alıyorum moz dan aldıgım baçklinklrerin spam scoru maksimum 10% dur bu idael midir peki suan sitem 2 sayfaya kadar geldi aldıgın backlinlerin spam scoru maksimum kac olmalı