-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci , Android Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
AlfaOis adlı üyeden alıntı
Yorumlara tekrardan bakınca fark ettim size özelden mesaj gönderdim hocam bakar mısınız? Başka flutter kullanan ya da tavsiyesi olan var mı
tavsiyem flutter dan yana ben normalde java üzerinden geliştiriyordum ve flutter ilk çıktığında biraz kaynak sıkıntısı vardı. ancak şu anda gayet iyi ve istikrarlı şekilde ilerliyor. bunların yanı sıra gayet basit, kullanışlı ve hot reload seçeneği ile önde. ben de bir süredir geliştiriyorum ve hiç kütüphane eksikliği yaşamadım.
kolay gelsin
Profesyonel Android uygulama yazımı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci , Android Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
AlfaOis adlı üyeden alıntı
Yorumun için teşekkürler hocam, google playde çalışıyorsan flutterda yaptığın uygulamaları görmem için bağlantı paylaşabilir misin ne kadar süredir geliştirme yapıyorsun, şuan ya java ya da flutter ile başlıcam cevaplarınıza göre gün içerisinde udemy den bir set alıp başlayacağım.
henüz google play e flutter uygulama koymadım. yaklaşık 3 aydır geliştiriyorum ve şöyle bir kısa anektod geçeyim.
android java ile json kullanımı
flutter ile json kullanımı , diye arat ve sonuçlara bak.
birisinin adapter lar , apiler mapiler ile yaptığı şeyi öbürü bir fonksiyon ile yapıyor.
yani diyeceğim flutter iyi.
Profesyonel Android uygulama yazımı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Java nin olmadıgı yerde react a Abdurrahman celebi derler.
Simurg
Yazılım Mühendisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
RN veya Flutter ile donanıma erişemezsin zor onun için java, kotlin ya da swift gibi native dillerin birini kullanman gerek,
1 kişi bu mesajı beğendi.