mustafa98 adlı üyeden alıntı

Dorebar bir bireysel site kurma düşüncesi içerisindeyim ve araştırmalar yapıyorum. Şuanlık ücretsiz readline aldım fakat ücretli tem alma düşüncem var. (yazın isteğe bağlı staj yapıp para kazanınca) on page seo konusunda araştırmalar yaptım, içeriklerim ilgi alanım yapay zeka (özellikle bildiğim RPA) ve kişisel gelişim. Bireysel tema öneriniz var mı? Veya blog olarak önereceğiniz tema varsa, bir sayfayı cv, özgeçmiş formatına çevirmek için kullanabileceğim bir eklenti var mı?

on page seo konusunda araştırma
Bunun ifade biçimi biraz farklı olmalı aslında. SEO; sizin site içerine ne kattığınızla bağlantılıdır. Temanın fonksiyonu gibi algılanmamalıdır. Özgün içerikler ile sitenizi beslerseniz ve SEO ayarlarını standartlara uygun şekilde "biçimlendirebilirseniz", aramalarda "bulunabilirliğiniz" artacaktır. Önemli olan özgün içerik ve yapılandırmadır.

Nasıl bir tema arayışı içerisinde olduğunuzu anlayamadım. Bir onepage tema mı alıyorsunuz yoksa alanınız hakkında geniş bir yelpazeli bir blog mu yapacaksınız.

One page işimi görür derseniz eğer, Kişisel onepage temaları işinizi görecektir. BU TEMA bu ay Themeforesttaa ücretsiz veriliyor.

Geniş bir kapsam düşünüyorsanız eğer, Kurumsal (Corporate- Agency- Lawyer) meslek kuruluşları için hazırlanmış olanları tercih edebilirsiniz.