Çok güzel izah ettiniz ve anlattınız teşekkür ederim.
Kategorilerin kaldırılması vs. dizinlere gönderilmesi URL'lerin değişmesi, titizlikle yaptık. Dizin takibi hata takipleri yaptık. Sorunsuz gittiğini düşünüyorum. search console ve analytcs verilerini elimden gelidğince ben takibe alıyorum.
Site de tutmak biraz zorluk gösteriyor.
Burada bir diğer sorum olan danışman arkadaşın rakip analiz, anahtar kelime analiz ve pagespeed vs süreçlerinde de etkin rol oynamasıdır değil mi?
teşekkürler
Kategorilerin kaldırılması vs. dizinlere gönderilmesi URL'lerin değişmesi, titizlikle yaptık. Dizin takibi hata takipleri yaptık. Sorunsuz gittiğini düşünüyorum. search console ve analytcs verilerini elimden gelidğince ben takibe alıyorum.
Site de tutmak biraz zorluk gösteriyor.
Burada bir diğer sorum olan danışman arkadaşın rakip analiz, anahtar kelime analiz ve pagespeed vs süreçlerinde de etkin rol oynamasıdır değil mi?
teşekkürler
Rakip analiz ve pagespeed den ziyade ''açılış hızı'' diyelim, daha doğru olur; etkin rol oynamalıdır elbette. Site açılış hızı ile birlikte sayfa geçişleri, mobil uyum ve hızı çok daha önemli hal aldı mesela son dönemlerde.
Zaten danışman sizin yaptıklarınıza dışarıdan eleştirel gözle bakmalı ve sizi rakip vs konularında bilgilendirmelidir.
Rakip analizleri tabii ki önemlidir ancak kendimiz iyiyiz diyebiliyorsak, rakiplere takılmanın da pek anlamı kalmıyor açıkçası. Kendimize güvenmiyorsak zaten çok eksiğimiz var demektir.
Uzun bir süreçtir seo dediğimiz olay. Tamamen sitenizi takip etmekle alakalıdır. Sizi yönlendiren kişi işinde iyi ise zaten bir süre sonra istediğiniz sıralarda yer alırsınız.
Acele ederek adwords reklam, backlink paketi gibi şeylere girmezseniz başarılı olursunuz.