Merhabalar , piyasadaki cihaz takip , araç takip ve telefon takip sistemleri hakkında bir çoğumuz bilgi sahibidir .
Ben son bir kaç gündür bu konu ile ilgileniyordum ve aklıma bu uygulamayı yapmak geldi .
Web tarafında yandex veya google haritalar ile canlı olarak kişileri,aracı,cihazı takip edebiliyorum .
Web tarafında 2 şekilde kodladım , hem google maps apisi ile hem yandex apisi ile , aktif olarak sistem çalışıyor verileri anlık olarak alabiliyorum .
Bir sistem kursam , cihaza apk yükleseniz ve sizden isteyeceği tek izin konum olsa , ve size özel bir panelden o cihazı sürekli takip edebiliyor olsanız kullanır mıydınız ?
Şöyle düşünelim araç takip sistemlerine aylık 100 lerce tl para veriliyor . Bu sistem için sadece kullanmadığınız çalışan ucuz bir android cihaz yetiyor . Apk yı yükleyip 7/24 takip edebileceksiniz ?
Şuan takip sistemi ve altyapısı tamamlandı hem web taraflı sistemi kodladım hemde telefon tabanlı sizlerinde fikrini almak isterim . Ben bu projeyi kibrit kutusu boyutuna getirerek farklı alanlarda da kullanacağım ama böyle bir sistem yapsam iş görür mü ?