hasbaly adlı üyeden alıntı

En iyisi ne biliyor musun? Gideceksin köye kuracaksın çiftlik gibi bir yer. Her şeyini doğal yetiştireceksin. Ekmeğini kendin yapacaksın. Evinde son sürat internetinle bir de bilgisayarın olacak. Hem kafa dinleyeceksin, hem doğal besleneceksin hemde eğleneceksin. :)

Ek Olarak: He birde üç-beş kafa dengi arkadaşın olacak.

mertaluc adlı üyeden alıntı

Aynen öyle yapacaksın en güzeli o zaten doğal hayat. ;)

mertaluc adlı üyeden alıntı

Hem sadece bitkilerde değil bitkilerden diğer hayvanlara bu GDO bulaşacak ve tavuk yerken gdo mısır yerken gdo ekmekte gdo ee sonuç hastalık salgın Genetik bozukluğu ne anladım ben bu işten.

Doğal hayat kurma hayallerı bir çok insanda vardır.Katılıyorum çok güzel olurdu gerçekten.Ancak klasik bir laf olacak ama dünya nüfusu giderek artmakta ve gıda ihtiyacı artmaktadır.Bu kadar nüfusu beslemek için var olan bitkilerden maksimum verimi almak vereklidir.Bunun içinde hastalık ve zararlılara karşı bir takım önlemler alınmasının yanında bitkinin genetik olarak verim potansıyelinin artırılması gereklidir.Örnek olarak Mısırın bir zararlısına karşılık tarım ilacı kullanılabilir ama bu ilaç bitkide kalıcı kalıntılar bırakır ne kadar yıkasanızda geçmez.Dolayısı ile insan bunu bünyesine alır.Ancak Bu zararlıya karşı bir bakteri geni mısıra kazandırıldığında mısır o bakterinin salgıladığı salgıyı salgılayarak o zararlıyı kendinden uzak tutabilir.

Bence Türkiye 'de G.D.O dan para kazanan büyük iş adamlarımız olmadığından bu kadar karşı çıkılıyor.Her işte olduğu gibi buda siyasi bir oyun.Eğer İş adamlarımız kazansaydı bu işten bakın görün neler oluyordu...

(Kişisel fikrim budur,Kesinlikle tartışmak için yazmadım..)