VTAhmet adlı üyeden alıntı

Hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Hepsini dikkate alacağım. Gözlemlerinizi ben de yerinde buldum. Geliştirmeleri de yapacağım. Bir de optimizasyon için fiyat almıştım 125 TL dendi. Kullanılmayan CSS ve Javascript kodlarının kaldırılması resim optimizasyonu vs. Bu parayı vermeme gerek var mı bu eksikliklerin de giderilmesi gerekir mi?

Bir de site hakkında tabi daha tam oturmadı oturunca genel bir fikir alacağım ama şu an ki genel görüşünüz nedir konusu, tasarımı vs gibi? tutar mı?

Görüşlere ve eleştirilere açığım..

Şimdiden teşekkürler.

Üstadım kesinlikle kimseye para vermeyin siteniz oldukça iyi durumda inanın bu hızda doğru düzgün site yok ki biz bu işin içindeyiz bizim sitelerimiz bile bu kadar hızlı değil.

Vereceğiniz o parayı farklı yerlere kullanın Eğer yardım istersenizde elimden geldiğince yardım ederim şimdi başkaları kimseye para verme bana ver dermişim gibi algılayacak. Hayır kesinlikle bir talebim yok enerjiveguc iyi bilir ben elimden gelen yardımı bilgim dahilinde herkese gösteririrm. Adı üstünde yardım ve destek. Ama şunu da belirtmek isterim ki gerçekten yoğun çalışıyorum zaman buldukça sorularınızı cvplar bilmiyorsam da araştırırım.