Hocam öncelikle değerli analizleriniz ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Hepsine dikkat edeceğim.
İlk konuda Tüm Meslekler dediğiniz kısmı Grid Layout yaptım dediğiniz gibi.
Makale görselleri konusunda sitenin temeli onun üstüne biraz da aslında fakat bunu en aza indirmek için aklımda bir fikir var, dediğiniz gibi görselleri ayarlayacağım.
Görsel optimizasyonu örneği için çok teşekkür ederim bu yöntemi biliyordum fakat benim görsellerin sitede bu kadar sıkıntı yarattığını bilmiyordum..
Sayfalarda H2 tagı ile ilgili yazarıma belirteceğim ona da bir çözüm bulabiliyorsak bulmaya çalışacağız.
Bütün görsellere alternatif metin, başlık ve tanım giriyorum. Gerek var mı bilmiyorum fakat giriyorum hepsini..
Font konusunda kullanmadığım fontları nereden kaldıracağım hakkında pek bir fikrim yok maalesef. Fakat analizlerde de fontların siteyi yavaşlattığını ben de gördüm.
Tüm bu dönüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sizin gibi yardımsever insanların olması beni heyecanlandırıyor. Bol kazançlı, mutlu günler dilerim...
İlk konuda Tüm Meslekler dediğiniz kısmı Grid Layout yaptım dediğiniz gibi.
Makale görselleri konusunda sitenin temeli onun üstüne biraz da aslında fakat bunu en aza indirmek için aklımda bir fikir var, dediğiniz gibi görselleri ayarlayacağım.
Görsel optimizasyonu örneği için çok teşekkür ederim bu yöntemi biliyordum fakat benim görsellerin sitede bu kadar sıkıntı yarattığını bilmiyordum..
Sayfalarda H2 tagı ile ilgili yazarıma belirteceğim ona da bir çözüm bulabiliyorsak bulmaya çalışacağız.
Bütün görsellere alternatif metin, başlık ve tanım giriyorum. Gerek var mı bilmiyorum fakat giriyorum hepsini..
Font konusunda kullanmadığım fontları nereden kaldıracağım hakkında pek bir fikrim yok maalesef. Fakat analizlerde de fontların siteyi yavaşlattığını ben de gördüm.
Tüm bu dönüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sizin gibi yardımsever insanların olması beni heyecanlandırıyor. Bol kazançlı, mutlu günler dilerim...
Grid görünmüyor... sol sidebarı sağ ile birleştirip alan kazanmaya çalışmanız daha mantıklı olur.
Görsellerde anlatmak istediğinizi makale içerisinde anlatabiliyorsanız eğer, makale başına 2 görsel yeterli olacaktır.
H2 lerin bazılarını H3 yapabilirsiniz...
Bütün görsellerde SEO programları mutlaka alternatif metin olmasını ister. Görsellerde mutlaka makale ile ilişkili isimler vermeye ve görsel isminde asla türkçe karakter kullanmayın.
Görsel isim örneği olarak
nekadarkazaniyor.net_Askerler-180x180.jpg <<< YANLIŞ
askerler-ne-kadar-kazaniyor-net-80x180.jpg <<< DOĞRU
nekadarkazaniyor.net_Zabıta-564x300.jpg <<
Font konusunda BURADA açıklayıcı bir makale var.