-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha iyisini görmedim!
Misafir Yazarlık Yabapilececeğiniz blog/site veritabanı
Sisteme kayıtlı 72 site var.
Liste otomatik güncelleniyor ve sürekli yeni siteler ekleniyor.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilisim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyu gördüm bende ekleyim didim :)
Site: web hizmetleri üzerine
DA = 42
PA = 45
Önemli Olmasada Alexa : 5K
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
KTThemes adlı üyeden alıntı
Konuyu gördüm bende ekleyim didim :)
Site: web hizmetleri üzerine
DA = 42
PA = 45
Önemli Olmasada Alexa : 5K
hocam bu sitenize yazı yazdırmayın. Bir yazı yazacaklar, sitelerine link çıkacaklar da pa ları 3 5 6 olacak, spam 5 10 20 olacak sitenize zarar vereceksiniz. Forumda bakın sizin değerlere sahip site çok azdır. Yani konu baltalamak istemem ama. Olay bu olsaydı tüm forum birbirine yazar hepimiz uçardık ;) hayatta kimseye dış link çıkmayım bence (ücret harici) bir de sizden daha otoriter olan site harici.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
KTThemesh bu arada gerçekten yazdırıyorsaniz. Sitemde 2.500 kelime seo yazıları var. Kaynak göstererek yayınlarım derseniz seve seve hepsini veririm, konuk yazar olarak. Benim de sitem 14 yaşında da;29 pa:47 spam:0 alexa 4 k. Ama dediğim gibi ben olsam kabul etmezdim. Ederim derseniz dm yi buyurun sitemden yazıları seçelim. 2500 kelime, 1500 kelime, 10.000 kelime yazı dolu ;) kısacası bu bana yarar, bence dış link vereceğiniz için size yaramaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
KTThemes adlı üyeden alıntı
Yok be hocam ben sadece PA/DA değeri paylaşmak olsun diye ekledim :D
Benim sitede bizim haricimizde içerik paylaşımına elbette hatta benim dışımda içerik paylaşımı kimse yapamaz.
Goygoya dahil olmak içindi benimkisi :cool:
:) ben de gerçekten arkadaşlar bilmiyorsa, 3-5 bilgimizi paylaşalım diye yazdım, üzülüyorum yanlış yapıyorlar, sonra kapatıyorlar siteleri emekleri boşa gidiyor. ama sebebi ne biliyormusunuz, tembellik :(( hani kendilerine nefes almadan, boş durmadan, yazı yazmaları gerektiğini anlayamıyorlar. yani kısacası web sitesi açıp para kazanmak elbette gerçek. ama tek başınaysanız günde en az ama en az 4-5 saat ayıramayacaksanız site açmayın demek için yazdım işte. ve tabii ki kopya yazı ASLA olmamalı. konuk yazarlık işi diye bir şey yok bunu açtıklarında üzülüyorum. inanın bugün gönüllü sürekli yazacağım dese konuk yazarlar sözcü bile alır onları, çünkü sözcü de cumhuriyette mynet te içerik üretemiyor, sağlam içeriğe ihtiyacı olmayan hiç ama hiç bir site mevcut değil şu an. hepimizin içeriğe ihtiyacıvar. bu yüzden durmadan yazanlar kazanıyor, yazmayanlar izliyor. inşaalah bunun bilincine varırlar, gençler kazansın istiyorum bu yüzden bilgi saklamıyorum. size de bol şans site değerleriniz çok iyi uçurun o siteyi bence yüklenin. bol şans.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilisim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam dediğiniz gibi zaman ayırmak lazım mevcut iş koşuşturmasından zaman kalıyor mu o konuda ayrı elbet.
Hiç şüphesiz biz sektörel bir kelimenin açıklamasını yapıyorsunuz fakat görüyorsunuz ki bir başka yerde zaten sizin yazdıklarınıza benzer içerikler var. Özgünlük mü tartışılır. (Bana göre özgünlük yok denecek kadar az)
Özgün içerik üretebilmek de artık yeterli olmadığını gördüm. Bu noktada her gün kendimizce bir şeyleri test ediyor görüyor direksiyonu o tarafa yada tersine kırıyoruz. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.