iLHANCoo buradan diğer forumu eleştirmek çok etik değil bana göre ama aynı şeyleri daha önce orada da dile getirdiğim için bir kaç cümlede ben eklemek isterim
Öncelikle haksızlık konusunda sonuna kadar katılıyorum. Fakat **************lar konusunda sizinle aynı fikirde değilim. Burada ticaret daha zayıf olduğu için daha az böyle vakalar ortaya çıkıyor. Yoksa orada ki ************** burada da ilan acıyor. Pek bir fark olduğunu sanmıyorum.
Adminler gerçekten taraflı davranabiliyor bunu çok net olarak görebilir hatta kanıtlayabiliriz. En basit örneği tepki cekecek bir konu açın. Hemen peşine konu kaldirilacak ve forum kurallarina aykiri oldugu söylenecek. Ben forumlarda her zaman kuralları okurum. Adminler kafalarina göre kural uydurup size ceza verebiliyor. Karşılığında bir sey yapamıyorsunuz. Elestiri konusunu açmakta zaten ceza sebebi. Böyle bir kısır döngü. Kurallarda yazmasada varmıs gibi yaptirim uygulanıyor.
Hele birde üyelerin saygısızlığı var. Gerçekten bir çok üye saygısızca bir üsluba sahip. Çok bencil ve Bir o kadar itici insanlar mevcut.
Şimdi gel gelelim asıl konuya, *** da dönen ticaret hiç bir forumda dönmüyor. Çok teknik bilgi içeren destek konularında wmaracında cevap bulmak çok daha zor.
Ben wmaracini seviyorum, burayı benimsedim. Fakat bu tüm anlattıklarım *** u yine kötü bir yer yapmıyor. Çünkü iki forumunda kendine göre avantajları var. Her ikisinide kullanmanın bir zararı yok bence.
Bu iki büyük foruma bit alternatif var mı? Yok. Yapılabilir mi? Çok zor... Böyle büyük kitleleri bir forumda toplamak çok zor. Illa bir alternatif arayacaksanız facebook, telegram grupları bir nebze iş görebilir. Bir önce ki yazımda dediğim gibi iyinet gibi köklü bir webmaster forumu bile şuanda yerle bir durumdayken yenisini açmak çok akılcı bir fikir değil bence.