2018 in haziran ayında Türkçe site kurmuştum . 1.5 sene falan yürüttüm . Tabi ilk iki üç ayı acemi olduğum için ne oluyor bitiyor onu anlamaya çalıştım . Sonra da ziyaretçiler gelmeye başladı . Ve bir çizgiyi tutturmuştum . Yazılarımla da birçok konuda ilk üç sıralamaya girmiştim . Yandexten de ziyaretçi geliyordu . Hatta bankaların kiralık kasa fiyatları hakkında bir paylaşımım ilk sırada yer aldığı için bir banka mail atmıştım. Sitenizde bankamızla ilgili " şu bilgileri " de belirtir misiniz diye. günlük 700-800 ziyaretçim oluyordu ve hepsi nerdeyse organik aramaydı . Peki ne oldu ? bıraktım . 1.5 sene sonra 44 lira para birikti adsense . o kadar emeğim boşa gitti . kapattım siteyi . şimdi 10 kadar önce yine site açtım . ama bir kere dilim yandı Türkçeden . şimdi ingilizce içerikli bir sitem var . avrupa lokasyonlu. peşin ödemesini yaptım . arkadaşımla ortağız . bakalım bu nasıl olacak ? ilerde eğer ziyaretçimiz olursa yine burda paylaşım yapacağım . ( seo işini çok bilmesem de birçok yapmam gereken şeyi uyguladığımı düşünüyorum . diğer sitemden tecrübe diyelim )