arkadaşlar wp_list_categories() fonksiyonunu geliştirerek sadece tıklanan kategorinin subkategorilerinin açık kalmasını (listelenmesini) istiyorum diğerleri kapalı olacak.. yani sadece seçtiğim kategorinin alt kategorileri listelenecek bunu nasıl yapabilirim.. WP örneğim yok fakat şöle bir site vereyim buradaki kategori yapısı gibi olacak.
sidebardan bahsediyorum..ve kısacası anakategoriye tıklayınca alt kategori açık kalacak bundan bahsediyorum...örnek:
Anakategori
---alt kategori(ana kategoriye tıklandığında görünür olduı)
sidebardan bahsediyorum..ve kısacası anakategoriye tıklayınca alt kategori açık kalacak bundan bahsediyorum...örnek:
Anakategori
---alt kategori(ana kategoriye tıklandığında görünür olduı)
Hocam biraz daha uğraştıracak bir yapı. Eğer gelen işlerde böyle bir şeyle karşılaşırsam yaptıktan sonra paylaşırım onuda.
wordpress entegresi konusunda açıklama yapabilir misiniz?
Neresini açıklamamı istersiniz?
Dosyaları nasıl kaydedeceğiz? örneğin menu.css menu.js olarakmı ben kaydettim çalışmadı :S
bir index.html oluşturun ve bunları uygun yerlere girin. jquery'nin çalışması içinde jquery kütüphanesini sayfaya dahil etmeyi unutmayın.
K.bakmayın da biraz daha resimli anlatım olsa daha iyi olur ama konuyu acan kişinin yinede ellerine sağlık.
Resimli olarak anlatmak hiç bir şey farkettirmez hocam. Sitemdeki konuya bakarsanız JsFiddle özelliği çalıştığı için daha açıklayıcı bir görünüme sahip.