creed74 adlı üyeden alıntı

lamartina hevesinizi kırmak istemem de google da kaç tane emlak sitesi olduğunu biliyormusunuz? Haklısınız hemen hemen herkes portföyünü tek bir emlak sitesi yerine birçok emlak sitesine ekliyor fakat 5.000 emlak sitesinin her birine ekliyor mu gerçekten?

Emlakçılara gidip projeyi anlatayım demek biraz duygusal bir yaklaşım, dediğim gibi bölgesel olsaydı bu dediğinizi yapmak daha kolaydı. Benim asıl takıldığım konu "satılık daireler", kiralıklar, arsalar, iş yerleri ne olacak, sadece dair satan kaç emlakçı tanıyorsunuz?



5000 Tane emlak sitesi var ancak benim sunacağım hizmeti sunan o kadar yok. Emlakçılardan sadece gayrimenkullerini isteyeceğim. İsim açısından'da şöyle diyebilirim. Sahibinden.com'da sadece sahibinden ürünler yok. Sıfır ürünlerde var ikinci el ürünlerde emlakçıdan'da var. Dolayısıyla benim ismim ve konseptim aslında niş bir konsept. Sadece gayrimenkul üzerine daire,arsa,tarla kiralik gibi şeyler üzerine olacak. Dediklerinizin çoğuna katılıyorum ancak umudum var gibi birazcık. Bakalım hayırlısı. Tekrardan teşekkürler açıksözlülüğünüz için.