-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
dsad
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herkese merhaba.
Daha önceden boştayken almış olduğum domaini şu an satsam mı yoksa sosyal medyadan ilan ekleyecek kişiler bulup projelendirsem mi bilemedim?
Projendirme fikri çok hoşuma gidiyor. Ancak reklam bütçesi falan ne kadar olmalı gibi sorular kafamı karışıtırıyor.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
satilikdaireler.net
Konuya “ satilikedaireler.net olarak açmışım oysa doğrusu “ satilikdaireler.net”
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
dsad
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Düşünceleriniz için çok teşekkürler. İşin tanıtım kısmunda emlakçılara gidip projeyi anlatıp kayıt olmalırı isteyeceğim. Ya da facebook’ta gruplarda reklam vs gibi şeyler yapacağım. Sonuçta her şeyi müdavimi olmak zorunda. Sahibinden.com dan sonra hürriyetemlak, emlakjet gibi sitelerde çıktı ve güzel de iş yapıyorlar. İnsanlar bir şey satma konusunda tek siteye bağlı kalmak istemiyor. Ben bir ilanı koyduğumda var olan bütün sitelere ekliyorum. Her sitenin kendi kemik kitlesi olduğu için bu işe yarıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
dsad
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
creed74 adlı üyeden alıntı
lamartina hevesinizi kırmak istemem de google da kaç tane emlak sitesi olduğunu biliyormusunuz? Haklısınız hemen hemen herkes portföyünü tek bir emlak sitesi yerine birçok emlak sitesine ekliyor fakat 5.000 emlak sitesinin her birine ekliyor mu gerçekten?
Emlakçılara gidip projeyi anlatayım demek biraz duygusal bir yaklaşım, dediğim gibi bölgesel olsaydı bu dediğinizi yapmak daha kolaydı. Benim asıl takıldığım konu "satılık daireler", kiralıklar, arsalar, iş yerleri ne olacak, sadece dair satan kaç emlakçı tanıyorsunuz?
5000 Tane emlak sitesi var ancak benim sunacağım hizmeti sunan o kadar yok. Emlakçılardan sadece gayrimenkullerini isteyeceğim. İsim açısından'da şöyle diyebilirim. Sahibinden.com'da sadece sahibinden ürünler yok. Sıfır ürünlerde var ikinci el ürünlerde emlakçıdan'da var. Dolayısıyla benim ismim ve konseptim aslında niş bir konsept. Sadece gayrimenkul üzerine daire,arsa,tarla kiralik gibi şeyler üzerine olacak. Dediklerinizin çoğuna katılıyorum ancak umudum var gibi birazcık. Bakalım hayırlısı. Tekrardan teşekkürler açıksözlülüğünüz için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Gıda Sektörü
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben olsam sahibinden ve diğer sitelerden bot ile ilan çeken bir site yapar reklam yerine seoya yüklenirim. Bu konuda bişey çıkacağanı zannetmem ama tüm Türkiye il ve ilçelerindeki tüm ilanları yayınlarsanız ve seo olarak güzel ilgilenirseniz adsense kazancı olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
dsad
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
indirmesitesi adlı üyeden alıntı
ben olsam sahibinden ve diğer sitelerden bot ile ilan çeken bir site yapar reklam yerine seoya yüklenirim. Bu konuda bişey çıkacağanı zannetmem ama tüm Türkiye il ve ilçelerindeki tüm ilanları yayınlarsanız ve seo olarak güzel ilgilenirseniz adsense kazancı olur.
İlanların hepsini kopyalarsam seo açısından bir yükselme olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
büyük yatırım gereken bir domain hiç riske girmeyin satın derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
dsad
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sanırım öyle olacak hocam. Teşekkürler
Piyasayı biliyorsanız sizce değeri nedir? Özel mesaj atabilir misiniz?